28 mar 2014 13:10

23 jan 2015 15:28

Adam Rundqvist klar för Skövde IK

ISHOCKEY. Den 23-åriga centerforwarden Adam Rundqvist har skrivit på ett avtal med Skövde IK.

Adam har en fått sin hockeyfostran i Färjestads organisation där han står noterad för 13 SHL matcher. Dessutom har Adam representerat Leksand, Borås och Sundsvall i allsvenskan samt spelat division 1 ishockey med både Skåre och Vimmerby.

Vimmerby var hans senaste klubbadress. Förra säsongen noterades Adam för 31 poäng (12 mål och 19 assist) på 41 matcher.

”Adam är en smart tvåvägsspelare och en pålitlig poänggörare som har förmågan att leda sin line med både auktoritet och finess vilket vi anser vara viktiga egenskaper i kommande säsongs lagbygge”, heter det i uttalande av Skövde IK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.

Avtalet är skrivet på ett år.

Adam har en fått sin hockeyfostran i Färjestads organisation där han står noterad för 13 SHL matcher. Dessutom har Adam representerat Leksand, Borås och Sundsvall i allsvenskan samt spelat division 1 ishockey med både Skåre och Vimmerby.

Vimmerby var hans senaste klubbadress. Förra säsongen noterades Adam för 31 poäng (12 mål och 19 assist) på 41 matcher.

”Adam är en smart tvåvägsspelare och en pålitlig poänggörare som har förmågan att leda sin line med både auktoritet och finess vilket vi anser vara viktiga egenskaper i kommande säsongs lagbygge”, heter det i uttalande av Skövde IK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.

Avtalet är skrivet på ett år.