31 mar 2014 12:09

23 jan 2015 15:28

Tränarfrågan i Skövde IK äntligen löst

Tränarfrågan i Skövde IK har legat lite i luften efter att säsongen tog slut för 1,5 månad sedan. Men nu är åtminstone en huvudtränare klar för två år.

Det är Fredrik Ljunggren som lägger till ytterligare två år på de två han redan har lett laget som huvudtränare. Ljunggren har varit Skövde IK:s huvudspår och i ett pressmeddelande meddelar klubben att han är klar för en fortsättning.

"Fredrik är en ung, modern och målinriktad tränare med stor passion för sporten i allmänhet och Skövde IK i synnerhet. Det visade han inte minst för två år sedan när han ledde A-laget under svårast möjliga förhållanden då klubben genomgick en rekonstruktion. Fredrik har de egenskaper som krävs för att coacha Skövde IK mot nya mål och vi är mycket nöjda med att avtalet sträcker sig över två år", säger sportchefen Hans Ljunggren i pressmeddelandet.

Noterbart också att övriga ledarteam ännu inte är tillsatt men klubben jobbar med frågan och återkommer inom kort.

Det är Fredrik Ljunggren som lägger till ytterligare två år på de två han redan har lett laget som huvudtränare. Ljunggren har varit Skövde IK:s huvudspår och i ett pressmeddelande meddelar klubben att han är klar för en fortsättning.

"Fredrik är en ung, modern och målinriktad tränare med stor passion för sporten i allmänhet och Skövde IK i synnerhet. Det visade han inte minst för två år sedan när han ledde A-laget under svårast möjliga förhållanden då klubben genomgick en rekonstruktion. Fredrik har de egenskaper som krävs för att coacha Skövde IK mot nya mål och vi är mycket nöjda med att avtalet sträcker sig över två år", säger sportchefen Hans Ljunggren i pressmeddelandet.

Noterbart också att övriga ledarteam ännu inte är tillsatt men klubben jobbar med frågan och återkommer inom kort.