02 apr 2014 16:00

23 jan 2015 15:41

Rasmus Wremer uppvaktas av Hallby

IFK Skövde spelar för att säkra nytt kontrakt i elitserien och för att undvika kvalspel.
Då kommer uppgifter fram om att Hallby uppvaktar IFK Skövdes vänstersexa Rasmus Wremer.
– Det där får vi se var det landar. Jag har inte tagit ställning till någonting ännu. Mitt kontrakt går ut och det handlar om att se till att livet ska fungera, säger Rasmus Wremer till Radio Skaraborg.

IFK Skövdes vänstersexa Rasmus Wremer uppvaktas av Jönköpingslaget Hallby som ligger i sist i allsvenskan och spelar i division 1 nästa säsong.

Wremer – som har IFK Mullsjö som moderklubb – lämnade just Hallby för IFK Skövde 1997. Nu vill klubben gärna använda sig ha 32-åringens tjänster.

– Det där får vi se var det landar. Jag har inte tagit ställning till någonting ännu. Mitt kontrakt går ut och det handlar om att se till att livet ska fungera, säger Rasmus Wremer till Radio Skaraborg.

Sex IFK-spelare sitter på utgående kontrakt. Niometersspelarna Tobias Warvne och Adam Samuelsson, mittsexorna Markus Hagelin och Robin Wärn samt kantspelarna Rasmus Wremer och Fredrik Arvidsson har alla kontrakt som går ut med blåvitt efter den här säsongen.

– Målsättningen är att förlänga kontrakten med alla de sex spelarna och vi har också dragit i gång med kontraktsdiskussioner. Vi har haft sittningar och fört samtal och kommer fortsätta med det, sade IFK Skövdes sportchef Leif Olsson till SLA den 18 mars.

IFK Skövde spelar sin sista elitseriematch mot Lugi den 8 april. Då blir det klart om IFK lyckas säkra nytt kontrakt eller om de blåvita tvingas kvalspela för att hänga kvar i elitserien.

IFK Skövdes vänstersexa Rasmus Wremer uppvaktas av Jönköpingslaget Hallby som ligger i sist i allsvenskan och spelar i division 1 nästa säsong.

Wremer – som har IFK Mullsjö som moderklubb – lämnade just Hallby för IFK Skövde 1997. Nu vill klubben gärna använda sig ha 32-åringens tjänster.

– Det där får vi se var det landar. Jag har inte tagit ställning till någonting ännu. Mitt kontrakt går ut och det handlar om att se till att livet ska fungera, säger Rasmus Wremer till Radio Skaraborg.

Sex IFK-spelare sitter på utgående kontrakt. Niometersspelarna Tobias Warvne och Adam Samuelsson, mittsexorna Markus Hagelin och Robin Wärn samt kantspelarna Rasmus Wremer och Fredrik Arvidsson har alla kontrakt som går ut med blåvitt efter den här säsongen.

– Målsättningen är att förlänga kontrakten med alla de sex spelarna och vi har också dragit i gång med kontraktsdiskussioner. Vi har haft sittningar och fört samtal och kommer fortsätta med det, sade IFK Skövdes sportchef Leif Olsson till SLA den 18 mars.

IFK Skövde spelar sin sista elitseriematch mot Lugi den 8 april. Då blir det klart om IFK lyckas säkra nytt kontrakt eller om de blåvita tvingas kvalspela för att hänga kvar i elitserien.