12 apr 2014 18:20

23 jan 2015 15:41

Bollklubb FC tog hem turneringen

KORPFOTBOLL: SLA-cupen avgjordes i Arena Skövde

SLA-cupen i korpfotboll avgjordes under lördagen i Arena Skövde.
Bollklubb FC, bestående av spelare från flera olika städer runt Skövde, tog hem turneringen efter vinst mot FC Ribba med 4–0 i finalen.

Det spelades inomhusfotboll i Arena Skövde under hela lördagen när det var dags för den årliga SLA-cupen.

Intresset var större i år än förra året med 16 anmälda lag.

Först var det gruppspel innan det var dags för kvartsfinaler i både A- och B-slutspel.

– Det har flutit på riktigt bra. Matcherna var 15 minuter långa och vi har varit sex domare som har dömt på två planer under lördagen. Det var första gången som vi var i Arena Skövde och det är suveränt att ha allt på samma plats och kunna spela på två planer samtidigt, säger Jörgen Danielsson som är domare i arrangerande Korpen Skövde.

– För om åren var det mycket företag som hade lag med men nu är det mest kompisgäng. Drygt 100 personer har varit med och de verkar ha trivts. Många av de här lagen är också med i vår korpserie utomhus som börjar i maj och pågår under våren och hösten, fortsätter Danielsson.

Bollklubb FC tog hem A-slutspelet efter finalseger med 4–0 mot FC Ribba medan Kärnlaget vann B-slutspelet efter seger med 2–1 mot Hedens bröder.

Det spelades inomhusfotboll i Arena Skövde under hela lördagen när det var dags för den årliga SLA-cupen.

Intresset var större i år än förra året med 16 anmälda lag.

Först var det gruppspel innan det var dags för kvartsfinaler i både A- och B-slutspel.

– Det har flutit på riktigt bra. Matcherna var 15 minuter långa och vi har varit sex domare som har dömt på två planer under lördagen. Det var första gången som vi var i Arena Skövde och det är suveränt att ha allt på samma plats och kunna spela på två planer samtidigt, säger Jörgen Danielsson som är domare i arrangerande Korpen Skövde.

– För om åren var det mycket företag som hade lag med men nu är det mest kompisgäng. Drygt 100 personer har varit med och de verkar ha trivts. Många av de här lagen är också med i vår korpserie utomhus som börjar i maj och pågår under våren och hösten, fortsätter Danielsson.

Bollklubb FC tog hem A-slutspelet efter finalseger med 4–0 mot FC Ribba medan Kärnlaget vann B-slutspelet efter seger med 2–1 mot Hedens bröder.