13 apr 2014 09:36

23 jan 2015 15:28

Så var Höör-Skövde HF

Det blir ännu en match i kvartsfinalserien mellan Höör och Skövde HF. Skövde hade kniven mot strupen i den tredje matchen och var tvunget att vinna, men svarade för en stark insats och lyckades vinna en dramatisk match med uddamålet.

Skövde ledde under stora delar av matchen och hade som mest fyra måls försprång i den andra halvleken. Höör kom dock tillbaka och kvitterade. Med en och en halv minut kvar satte Jennie Linnell 21-21 för Höör, men Skövde fick sista ordet och stor hjälte blev Maja Eriksson som satte avgörande 22-21 33 sekunder före slut. Höör försökte få till en förlängning men Skövde stod pall i försvaret och höll tätt under slutsekunderna.

Så var matchen:

Skövde ledde under stora delar av matchen och hade som mest fyra måls försprång i den andra halvleken. Höör kom dock tillbaka och kvitterade. Med en och en halv minut kvar satte Jennie Linnell 21-21 för Höör, men Skövde fick sista ordet och stor hjälte blev Maja Eriksson som satte avgörande 22-21 33 sekunder före slut. Höör försökte få till en förlängning men Skövde stod pall i försvaret och höll tätt under slutsekunderna.

Så var matchen: