22 apr 2014 06:00

23 jan 2015 15:41

Handbollstjejer prisade

I samband med den fjärde SM-kvartsfinalen mellan Skövde HF och Höörs HK H 65 hyllades SHF:s tjejer födda 00 för sin seriesegrar i regionsserien.

Seriens vann före Hellton från Karlstad med Sävehof från Partille på tredje plats. Totalt deltag nio i serien som kommer från Hallands HF, Handbollförbundet Väst (Göteborg och Bohuslän), Värmlands HF och Västergötlands HF.

Matcherna har varit uppdelade i sammandrag på fyra tillfällen under 2013/14. Övriga deltagande lag: Önnereds HK, Tibro HK, Aranäs HK, Orust HK, HK Lidköping och HK Brätte. Ledare för F00 är Louise Blomstrand, Robert Elovsson, Birger Ljungkvist och Klas Wahlström, 18 spelare har deltagit.

Seriens vann före Hellton från Karlstad med Sävehof från Partille på tredje plats. Totalt deltag nio i serien som kommer från Hallands HF, Handbollförbundet Väst (Göteborg och Bohuslän), Värmlands HF och Västergötlands HF.

Matcherna har varit uppdelade i sammandrag på fyra tillfällen under 2013/14. Övriga deltagande lag: Önnereds HK, Tibro HK, Aranäs HK, Orust HK, HK Lidköping och HK Brätte. Ledare för F00 är Louise Blomstrand, Robert Elovsson, Birger Ljungkvist och Klas Wahlström, 18 spelare har deltagit.