25 apr 2014 17:24

23 jan 2015 15:28

Skövde KIK vann i hemmapremiären

Skövde KIK behövde inte vänta speciellt länge på första segern i division 1. I andra omgången blev det full pott (3–1) mot Vara.

Man fick varken poäng eller mål med sig från premiären borta mot Sil och jagade revansch i säsongens första hemmamatch. Den jakten lyckades på bästa tänkbara sätt och nykomlingen kunde inkassera tre sköna poäng. Mot Vara visade SKIK att man gott och väl hänger med i den högre serien och segern var på inget sätt orättvis. Länge var det dock ovisst, men när Helene Sundberg satte 3–1 till Skövde i den 73:e minuten avgjordes matchen

SLA fanns på plats och liverapporteringen från matchen går att läsa här:

Man fick varken poäng eller mål med sig från premiären borta mot Sil och jagade revansch i säsongens första hemmamatch. Den jakten lyckades på bästa tänkbara sätt och nykomlingen kunde inkassera tre sköna poäng. Mot Vara visade SKIK att man gott och väl hänger med i den högre serien och segern var på inget sätt orättvis. Länge var det dock ovisst, men när Helene Sundberg satte 3–1 till Skövde i den 73:e minuten avgjordes matchen

SLA fanns på plats och liverapporteringen från matchen går att läsa här:

Division 1 norra Götaland:

SKÖVDE KIK–VARA SK

3–1 (2–1)

Målen: 1–0 (15) Besmira Morina, 2–0 (26) Emma Sandsjö, 2–1 (40) Annelie Carli, 3–1 (73) Helene Sundberg.

Varningar, Skövde: Sandra Krantz. Vara: Matilda Larsson, Sandra Jaballah.

Domare: Jusuf Bicoli, Axvall.