14 maj 2014 16:13

23 jan 2015 15:44

Anders Spaak har hittat ny klubb

ISHOCKEY

Anders Spaak har gjort klart med ett nytt tränaruppdrag efter flytten från Kiruna.

Den 55-årige tränaren återvänder till Grästorps IK som han tränade under tre säsonger mellan 2007 och 2010. Sedan dess har det blivit tre säsonger i Vimmerby samt en i Kiruna för tränaren som tidigare även varit verksam i Skövde IK.

Grästorp åkte ur ettan den här säsongen, men med Spaak vid rodret är ambitionen att ta sig tillbaka till den nivå man har varit på. Klubben skriver på sin hemsida att man har många lovande juniorer och att det var en av orsakerna till att Spaak valde Grästorp.

Den 55-årige tränaren återvänder till Grästorps IK som han tränade under tre säsonger mellan 2007 och 2010. Sedan dess har det blivit tre säsonger i Vimmerby samt en i Kiruna för tränaren som tidigare även varit verksam i Skövde IK.

Grästorp åkte ur ettan den här säsongen, men med Spaak vid rodret är ambitionen att ta sig tillbaka till den nivå man har varit på. Klubben skriver på sin hemsida att man har många lovande juniorer och att det var en av orsakerna till att Spaak valde Grästorp.