17 maj 2014 17:31

23 jan 2015 15:44

IFK tappade segern

IFK Skövdes fina vinstsvit sprack, men laget är fortsatt obesegrat efter 2–2 (2–1) hemma mot Vårgårda på lördagseftermiddagen.

Fast det var ytterst nära säsongens första förlust för kamratgänget. Gästernas Magnus Blomqvist satte kvitteringen i den 86:e minuten och två minuter senare fick han samma läge igen men då gjorde målvakten Rickard Hägg en strålande fotparad och räddade 2–2.

IFK gick till pausvila med 2–1 i ryggen efter en stabilt genomförd första halvlek. Mårten Gustafsson volleysköt in sitt första mål för säsongen i den 10:e minuten, Vårgårdas Samuel Andersson fullbordade en kontring fram till 1–1 i den 29:e innan Gustafsson serverade Jasmin Sekic som satte 2–1 blott två minuter senare.

I andra halvlek tappade IFK spelet helt, Vårgårda flyttade upp folk mot slutet och kunde få med sig en poäng hem från matchen.

Fast det var ytterst nära säsongens första förlust för kamratgänget. Gästernas Magnus Blomqvist satte kvitteringen i den 86:e minuten och två minuter senare fick han samma läge igen men då gjorde målvakten Rickard Hägg en strålande fotparad och räddade 2–2.

IFK gick till pausvila med 2–1 i ryggen efter en stabilt genomförd första halvlek. Mårten Gustafsson volleysköt in sitt första mål för säsongen i den 10:e minuten, Vårgårdas Samuel Andersson fullbordade en kontring fram till 1–1 i den 29:e innan Gustafsson serverade Jasmin Sekic som satte 2–1 blott två minuter senare.

I andra halvlek tappade IFK spelet helt, Vårgårda flyttade upp folk mot slutet och kunde få med sig en poäng hem från matchen.