01 jun 2014 18:40

23 jan 2015 15:45

Carl-Johan Sjögren till Pantern

ISHOCKEY: Nu är det klart att Carl-Johan Sjögren lämnar Skövde IK för att i stället spela vidare för IK Pantern i Malmö.

Sjögrens storebror Pontus är målvakt i Malmö Redhawks och nu förenas bröderna i samma stad. Carl-Johan Sjögren har gjort 76 poäng på två säsonger i SIK (43+33) där han gjorde sig känd som en stor, stark och stabil anfallare. I Pantern är man mycket nöjda med att lyckats locka Carl-Johan till sig. Något som man försökt med i flera år.

Sjögrens storebror Pontus är målvakt i Malmö Redhawks och nu förenas bröderna i samma stad. Carl-Johan Sjögren har gjort 76 poäng på två säsonger i SIK (43+33) där han gjorde sig känd som en stor, stark och stabil anfallare. I Pantern är man mycket nöjda med att lyckats locka Carl-Johan till sig. Något som man försökt med i flera år.