08 jun 2014 13:00

23 jan 2015 15:28

Ännu tyngre för SAIK i botten

Läget blir allt mörkare för Skövde AIK i botten av tabellen.

Trots en bra start med ledning redan efter tio minuter blev det förlust för SAIK i hemmamötet med Qviding. Det blev en jämn match inför drygt 300 personer på Södermalms IP där båda lagen skapade chanser, men med den stora skillnaden att Qviding var betydligt effektivare och utnyttjade sina chanser på ett bättre sätt.

Edin Hamidovic gav SAIK ledningen med ett snyggt långskott, men senare i den första halvleken fick Qviding straff och kvitterade. I den 34:e minuten kom 1-2 sedan Skövde slarvat och tappat boll på mittplan. Det tog Qvidings Mentor Zhubi tillvara på och 2-1 till bortalaget var ställningen i paus. SAIK hade ett riktigt bra läge till kvittering, men Sargon Abrahams skott tog i ribban. Efter paus skapade Skövde ett par hyfsade chanser, men lyckades inte få till avsluten och istället kunde Qviding göra 3-1 vilket också blev slutresultatet.

Förlusten betyder att Skövde AIk stannar kvar på näst sista plats med blott fem poäng.

Trots en bra start med ledning redan efter tio minuter blev det förlust för SAIK i hemmamötet med Qviding. Det blev en jämn match inför drygt 300 personer på Södermalms IP där båda lagen skapade chanser, men med den stora skillnaden att Qviding var betydligt effektivare och utnyttjade sina chanser på ett bättre sätt.

Edin Hamidovic gav SAIK ledningen med ett snyggt långskott, men senare i den första halvleken fick Qviding straff och kvitterade. I den 34:e minuten kom 1-2 sedan Skövde slarvat och tappat boll på mittplan. Det tog Qvidings Mentor Zhubi tillvara på och 2-1 till bortalaget var ställningen i paus. SAIK hade ett riktigt bra läge till kvittering, men Sargon Abrahams skott tog i ribban. Efter paus skapade Skövde ett par hyfsade chanser, men lyckades inte få till avsluten och istället kunde Qviding göra 3-1 vilket också blev slutresultatet.

Förlusten betyder att Skövde AIk stannar kvar på näst sista plats med blott fem poäng.