17 jun 2014 19:49

23 jan 2015 15:28

Väntade besked på årsmötet

Ett som väntat stort underskott och en väntad ny ordförande.
IFK Skövdes årsmöte bjöd inte på några överraskningar.

Att IFK Skövde skulle gå med brakförlust kunde du läsa i SLA för drygt två veckor sedan. När föreningen höll sitt årsmöte med ett 30-tal medlemmar närvarande på Restaurang Valle på tisdagskvällen offentliggjordes den exakta siffran – ett minusresultat på 867 353 kronor. En rejäl förlust mycket beroende på sviktande sponsorintäkter som en följd av underbemanning på sponsorsidan i klubben.

När det kom till ordförandeval blev det ett val som SLA också har kunnat berätta om tidigare. Sten-Erik Helgesson, nypensionerad Hjobo som är född och uppvuxen i Stenstorp, tar över klubban efter avgående Claes-Göran Olsson. Övriga medlemmar i styrelsen blev Göran Stenström och Leif Olsson, och sedan tidigare finns Anders Forsberg och Henrik Berggren med.

Att IFK Skövde skulle gå med brakförlust kunde du läsa i SLA för drygt två veckor sedan. När föreningen höll sitt årsmöte med ett 30-tal medlemmar närvarande på Restaurang Valle på tisdagskvällen offentliggjordes den exakta siffran – ett minusresultat på 867 353 kronor. En rejäl förlust mycket beroende på sviktande sponsorintäkter som en följd av underbemanning på sponsorsidan i klubben.

När det kom till ordförandeval blev det ett val som SLA också har kunnat berätta om tidigare. Sten-Erik Helgesson, nypensionerad Hjobo som är född och uppvuxen i Stenstorp, tar över klubban efter avgående Claes-Göran Olsson. Övriga medlemmar i styrelsen blev Göran Stenström och Leif Olsson, och sedan tidigare finns Anders Forsberg och Henrik Berggren med.