21 jun 2014 15:00

23 jan 2015 15:46

Inför Skövde AIK-Trelleborg

Det går fortsatt tungt för Skövde AIK i ettan och man ligger sist i tabellen. Laget har fyra raka förluster och läget på fel sida strecket blir allt mörkare. Just nu skiljer det fyra poäng upp till Trelleborg på rätt sida, men förlorar SAIK mot TFF på söndagen samtidigt som Halmia vinner mot Uddevalla så ökar avståndet till minst sex poäng.

– Vi tror på det vi gör och jag tycker att vi har stora möjligheter att ta tre poäng på söndag, kommenterar SAIK-tränaren Charbel Abraham.

– Det är en jämn serie där alla tar poäng av alla så tar man poäng några matcher i rad så är man med igen, menar Charbel.

Ex-alllsvenska Trelleborg har inte heller rosat marknaden så här långt och skåningarna har bara vunnit två av de nio första matcherna. Senast blev det mållöst hemma mot Lund, men laget har ett på papperet bra lag.

– Det ska bli kul att möta dem för det var inte så länge sedan de spelade i superettan och allsvenskan. Det är ett lag med etablerade namn, men det har inte gått så bra som de hade önskat sig. Det är två lag som behöver poäng helt klart, fortsätter Charbel inför matchen.

Skövde AIK var nära poäng borta mot topplaget Utsikten i förra omgången, men missade en straff i slutminuterna och förlorade med 0–1. Ett svidande nederlag för SAIK som hängde med ganska bra spelmässigt.

– Känslan i laget är positiv trots att vi förlorade senast. Jag tycker att vi förtjänade mer än vad vi fick mot Utsikten, men det är två lag på planen och ibland studsar det inte med. De skapade ingenting och vi var närmare poängen, fortsätter SAIK-tränaren.

David Lidholm och Hanna Abraham missade senaste matchen på grund av skada, men är på väg tillbaka och Charbel Abraham räknar med dem i truppen mot Trelleborg. Den ende spelaren som definitivt saknas är Albin Arneng.

– Det börjar se ljusare ut på skadefronten igen, konstaterar SAIK-tränaren.

Det går fortsatt tungt för Skövde AIK i ettan och man ligger sist i tabellen. Laget har fyra raka förluster och läget på fel sida strecket blir allt mörkare. Just nu skiljer det fyra poäng upp till Trelleborg på rätt sida, men förlorar SAIK mot TFF på söndagen samtidigt som Halmia vinner mot Uddevalla så ökar avståndet till minst sex poäng.

– Vi tror på det vi gör och jag tycker att vi har stora möjligheter att ta tre poäng på söndag, kommenterar SAIK-tränaren Charbel Abraham.

– Det är en jämn serie där alla tar poäng av alla så tar man poäng några matcher i rad så är man med igen, menar Charbel.

Ex-alllsvenska Trelleborg har inte heller rosat marknaden så här långt och skåningarna har bara vunnit två av de nio första matcherna. Senast blev det mållöst hemma mot Lund, men laget har ett på papperet bra lag.

– Det ska bli kul att möta dem för det var inte så länge sedan de spelade i superettan och allsvenskan. Det är ett lag med etablerade namn, men det har inte gått så bra som de hade önskat sig. Det är två lag som behöver poäng helt klart, fortsätter Charbel inför matchen.

Skövde AIK var nära poäng borta mot topplaget Utsikten i förra omgången, men missade en straff i slutminuterna och förlorade med 0–1. Ett svidande nederlag för SAIK som hängde med ganska bra spelmässigt.

– Känslan i laget är positiv trots att vi förlorade senast. Jag tycker att vi förtjänade mer än vad vi fick mot Utsikten, men det är två lag på planen och ibland studsar det inte med. De skapade ingenting och vi var närmare poängen, fortsätter SAIK-tränaren.

David Lidholm och Hanna Abraham missade senaste matchen på grund av skada, men är på väg tillbaka och Charbel Abraham räknar med dem i truppen mot Trelleborg. Den ende spelaren som definitivt saknas är Albin Arneng.

– Det börjar se ljusare ut på skadefronten igen, konstaterar SAIK-tränaren.

Laget

Skövde AIK: Mirza Kalijundzic, Andreas Uusitalo, Elon Keymer, Jimmie Engqvist, Martin Gerhardsson, Linus Johansson, David Lager, Edin Hamidovic, Sargon Abraham, Jesper Johansson, Florian Brahimi, Alfons Keymer, Bilos Yonakhir, Armend Suljev, Arbitrim Suljev, Tom Cengiz, David Lidholm, Hanna Abraham.

Övriga matcher

19/6: Kristianstad–Oskarshamn, Lund–Oddevold. 22/6: Halmia–Uddevalla. 23/6: Motala–Trollhättan, Norrby–Qviding, Örgryte–Utsikten

Formen

Skövde AIK: Utsikten (b) 0–1, Qviding (h) 1–3, Oskarshamn (b) 0–3.<br/>Trelleborgs FF: Lund (h) 0–0, Oddevold (b) 1–2, Halmia (h) 2–2.<br/>Kommentar: Två formsvaga lag där SAIK har fyra raka förluster och TFF fem matcher i rad utan seger.