26 jun 2014 10:14

23 jan 2015 15:46

Succé för Falköpings CK

Det blev stor succé för Falköpings CK på damjuniorernas tempolopp som inledde cykel-SM i Götene.

Linda Halleröd vann före Julia Karlsson. Julia hade ledningen efter vändningen på tempoloppet över 15 kilometer. Men Halleröd åkte ikapp de fyra sekunderna och i mål var hon hela 21,5 sekunder före klubbkompisen. Trea blev Frida Knutsson, Falu CK.

I herrarnas juniortempo blev Falköpings Lucas Eriksson tvåa. Han var drygt 1.08 bakom segrande Hampus Anderberg, Halmstads CK.

Linda Halleröd vann före Julia Karlsson. Julia hade ledningen efter vändningen på tempoloppet över 15 kilometer. Men Halleröd åkte ikapp de fyra sekunderna och i mål var hon hela 21,5 sekunder före klubbkompisen. Trea blev Frida Knutsson, Falu CK.

I herrarnas juniortempo blev Falköpings Lucas Eriksson tvåa. Han var drygt 1.08 bakom segrande Hampus Anderberg, Halmstads CK.

  • Daniel Olausson