29 jun 2014 15:26

23 jan 2015 15:28

Ny Falköpingsdubbel på linjeloppet

CYKEL:

Falköpings damjuniorer följde upp temposuccén med ännu en i söndagens linjelopp.
Liksom i torsdags vann Linda Halleröd före Julia Karlsson.

Halleröd gjorde en riktigt stark insats över de 67 kilometerna i regnet och kylan vid Kinnekulle. Hon tog snabbt ledningen och bara utökade den ned till Julia Karlsson som blev distanserad med drygt tre minuter i mål.

– Det hade jag verkligen inte väntat mig, det är inte min typ av bana, säger Halleröd till P4 Skaraborg.

Under söndagen avgörs även herrarnas linjelopp, vilket avslutar SM-helgen i Götene.

Halleröd gjorde en riktigt stark insats över de 67 kilometerna i regnet och kylan vid Kinnekulle. Hon tog snabbt ledningen och bara utökade den ned till Julia Karlsson som blev distanserad med drygt tre minuter i mål.

– Det hade jag verkligen inte väntat mig, det är inte min typ av bana, säger Halleröd till P4 Skaraborg.

Under söndagen avgörs även herrarnas linjelopp, vilket avslutar SM-helgen i Götene.