02 jul 2014 16:15

23 jan 2015 15:46

Jacobsson historisk silvermedaljör

JETSKI

För första gången är jetski med på schemat för SM-veckan och när sprintfinalerna kördes under onsdagen tog Eric Jacobsson från Tibro silvermedaljen.

Åt överlägsne segraren Pontus Andersson i SKI GP gick inget att göra, men där bakom var det stenhårt. Tävlingen avgjordes över sex heat där Jacobsson, som tävlar för Örebro Kumla, vann det första, men efter att ha blivit sist i det andra fick han en lång väg upp mot silvret.

Dubbla andraplatser i femte och sjätte heaten gav honom 18 poäng totalt vilket var två till godo till trean Marcus Engvall.

Åt överlägsne segraren Pontus Andersson i SKI GP gick inget att göra, men där bakom var det stenhårt. Tävlingen avgjordes över sex heat där Jacobsson, som tävlar för Örebro Kumla, vann det första, men efter att ha blivit sist i det andra fick han en lång väg upp mot silvret.

Dubbla andraplatser i femte och sjätte heaten gav honom 18 poäng totalt vilket var två till godo till trean Marcus Engvall.