04 jul 2014 12:55

23 jan 2015 15:46

Skövdesimmare tog SM-guld

SIMNING:

Fredagens försökspass vid SM-simningarna i Borås är avklarade och Skövde SS höll sig återigen väl framme i resultatlistorna.

Allra bäst lyckades Céline Bertrand som kom tvåa i försöken på 400 meter medley. Hon noterade tiden 4,57,71, vilket bara var åtta tiondelar bakom segrande Stina Gardell från Spårvägen Simförening. Nu väntar final i kväll. Då försöksloppen även räknas in i junior-SM innebar hennes andraplats dessutom ett SM-guld i juniorklassen.

Céline startade även på 50 meter frisim, men där blev det inte en lika bra placering. Hon kom på 39:e plats, fyra sekunder långsammare än Sarah Sjöström.

Emelie Stenhammar noterade också en finalplats när hon knep en sjunde plats i försöket. Hon simmade in på tiden 1,06,42, vilket var knappt fyra sekunder bakom ettan Ida Lindborg från Malmö Kappsimningsklubb.

Allra bäst lyckades Céline Bertrand som kom tvåa i försöken på 400 meter medley. Hon noterade tiden 4,57,71, vilket bara var åtta tiondelar bakom segrande Stina Gardell från Spårvägen Simförening. Nu väntar final i kväll. Då försöksloppen även räknas in i junior-SM innebar hennes andraplats dessutom ett SM-guld i juniorklassen.

Céline startade även på 50 meter frisim, men där blev det inte en lika bra placering. Hon kom på 39:e plats, fyra sekunder långsammare än Sarah Sjöström.

Emelie Stenhammar noterade också en finalplats när hon knep en sjunde plats i försöket. Hon simmade in på tiden 1,06,42, vilket var knappt fyra sekunder bakom ettan Ida Lindborg från Malmö Kappsimningsklubb.