18 jul 2014 13:20

23 jan 2015 15:47

Årets stora travfest på Axevalla

Trippeltrav med Stochampionatet

På fredagskvällen inleds Axevallas årliga trippeltrav med V64-tävlingar. På lördag är det sedan V75 på programmet och på söndag är det Extra V75 med finalen av Stochampionatet som den absoluta höjdpunkten.
SLA:s travexpert Emil Persson finns på plats på Axevalla under dagarna tre för att rapportera från travfesten och han ger er allt ni behöver veta om tävlingarna och speltips på sin blogg på sla.se

Trippeltravet, 18-20 juli, är årets stora händelse på Axevallatravet. Omkring 30 000 människor förväntas bevista travbanan det här veckoslutet.

På fredagskvällen drar det klassiska trippeltravet igång med V64-tävlingar, på lördag är det V75 och på söndag är det Extra V75. På söndagen körs också banans största lopp Stochampionatet för de fyraåriga stona där prissumman uppgår till en miljon kronor.

Under veckan har det gått att läsa massor om travfesten på Axevalla på sla.se

Vår travexpert Emil Persson finns på plats på Axevalla under dagarna tre för att rapportera om tävlingarna. Du kan även följa hans blogg där han ger er allt ni behöver veta om tävlingarna och speltips.

Trippeltravet, 18-20 juli, är årets stora händelse på Axevallatravet. Omkring 30 000 människor förväntas bevista travbanan det här veckoslutet.

På fredagskvällen drar det klassiska trippeltravet igång med V64-tävlingar, på lördag är det V75 och på söndag är det Extra V75. På söndagen körs också banans största lopp Stochampionatet för de fyraåriga stona där prissumman uppgår till en miljon kronor.

Under veckan har det gått att läsa massor om travfesten på Axevalla på sla.se

Vår travexpert Emil Persson finns på plats på Axevalla under dagarna tre för att rapportera om tävlingarna. Du kan även följa hans blogg där han ger er allt ni behöver veta om tävlingarna och speltips.