09 aug 2014 16:18

23 jan 2015 15:48

Foto: Axel Norén

BILDSPEL: Nabben Cup populärare än någonsin

Under lördagen arrangerar Skultorps IF Nabben Cup på Orkanvallen. Se bildspel från fotbollsfesten här.

Fotbollsturneringen för åtta, nio och tioåringar lockar fler lag än någonsin. I år kunde 111 räknas in, vilket är nytt rekord. SLA besökte arrangemanget på lördagseftermiddagen och det var ett myller av barn och föräldrar. Totalt uppskattar arrangören att drygt 5 000 personer besöker turneringen.

Längre text om arrangemanget kommer senare.

Fotbollsturneringen för åtta, nio och tioåringar lockar fler lag än någonsin. I år kunde 111 räknas in, vilket är nytt rekord. SLA besökte arrangemanget på lördagseftermiddagen och det var ett myller av barn och föräldrar. Totalt uppskattar arrangören att drygt 5 000 personer besöker turneringen.

Längre text om arrangemanget kommer senare.