17 aug 2014 14:56

23 jan 2015 15:29

Tung torsk för Skövde AIK

Skövde AIK stod upp bra mot topplaget Örgryte, men fick ge sig efter ett sent mål. 0-1 och en tung förlust på ett regnigt Södermalms IP.

Skövde AIK är i stort behov av poäng, men fick inga med sig när klassiska Örgryte kom på besök. Precis som i vårens seriepremiär blev det förlust med matchens enda mål. ÖIS var det spelmässigt bästa laget och hade mest boll, men Skövde försvarade sig väl och släppte inte till speciellt många chanser. Samtidigt ställde SAIK om bra och hade ett par riktigt farliga chanser, men precis som så många gånger var laget för uddlöst och lyckades inte få bollen i mål.

Örgrytes segermål kom i den 82 minuten och det var Nicolas Sandberg som slog till från nära håll.

Nu har SAIK sex poäng upp till rätt sida strecket och läget blir allt mörkare.

Ny version kommer.

Skövde AIK är i stort behov av poäng, men fick inga med sig när klassiska Örgryte kom på besök. Precis som i vårens seriepremiär blev det förlust med matchens enda mål. ÖIS var det spelmässigt bästa laget och hade mest boll, men Skövde försvarade sig väl och släppte inte till speciellt många chanser. Samtidigt ställde SAIK om bra och hade ett par riktigt farliga chanser, men precis som så många gånger var laget för uddlöst och lyckades inte få bollen i mål.

Örgrytes segermål kom i den 82 minuten och det var Nicolas Sandberg som slog till från nära håll.

Nu har SAIK sex poäng upp till rätt sida strecket och läget blir allt mörkare.

Ny version kommer.

Matchfakta

Division 1 södra:

SKÖVDE AIK-ÖRGRYTE IS

0-1 (0-0)

Målen: 0—1 (82) Nicolas Sandberg.

Varningar, S: Sargon Abraham-. Ö: Adam Rosén, Robin Ingvarsson, Johan Hedman, Hannes Sahlin, Nicolas Sandberg.

Domare: Namik Idrizovic, Örebro.

Publik: 460.

Skövde AIK: Mirza Kalijundzic – Elon Keymer (Armend Suljev 86), David Lidholm, David Lager, Anton Vilstrup – Linus Johansson, Hanna Abraham (Florian Brahimi 77), Jimmie Engqvist, Arbitrim Suljev (Bilos Yonakhir 62) – Sargon Abraham, Edin Hamidovic.