22 aug 2014 22:07

23 jan 2015 15:48

Ny förlust för Ulvåker

FOTBOLL: Ulvåkers IF har det tufft mot topplagen i den norra fyran. I förra omgången förlust i Vara och nu blev Tidaholms GIF för svårt på Åbrovallen. 1–4 är inga roliga siffror för UIF.

Tränaren Anders Mårtensson kan konstatera:

– Tyvärr fortsätter med att göra för enkla misstag och det håller inte mot de bästa lagen i serien.

Den första halvleken kändes spelmässigt ganska jämn. Tidaholms GIF kunde dock ta ledningen och hade även en boll i stolpen. Ulvåker var ändå med inför andra akten.

Ulvåker startar också andra halvlek bra. Niclas Krantz var med uppe i anfallet och fälldes med straff som följd. Den satte Martin Johansson i nät. Ulvåker hade kvitterat efter tio minuter av halvleken.

– Då kändes det positivt, men tyvärr kunde de återta ledningen lite för snabbt, säger Mårtensson.

Bara fyra minuter efter kvitteringen gav Mikael Axelsson TGIF ledningen. När sedan Elvedin Kusturica satte trean var det rejäl uppförsbacke för Ulvåker. Tidaholm kunde även göra ett fjärde mål innan matchen var över.

– Vi möter ett bra lag som är gediget i alla lagdelar. Sedan har vi problem med deras omställningar som beror mycket på att vi passar fel. Tyvärr var det samma tendens i Vara, konstaterar Anders Mårtensson.

Förlusterna på slutet gör att Ulvåker nu känns hela borta från toppstriden och nu gäller det att hitta tillbaka och bli en vinnare igen. Vi är ju fortfarande bara i augusti och än finns det mycket att spela om. Ulvåker har sex matcher kvar.

För Tidaholms GIF, där Kjell Trakosdjanac gör sin första säsong som tränare, ser det ljusare ut. Laget kommer att vara med och slåss om seriesegern tillsammans med Åsarp/Trädet och Vara SK. Ettan går upp direkt, tvåan och trean får kvala.

Tränaren Anders Mårtensson kan konstatera:

– Tyvärr fortsätter med att göra för enkla misstag och det håller inte mot de bästa lagen i serien.

Den första halvleken kändes spelmässigt ganska jämn. Tidaholms GIF kunde dock ta ledningen och hade även en boll i stolpen. Ulvåker var ändå med inför andra akten.

Ulvåker startar också andra halvlek bra. Niclas Krantz var med uppe i anfallet och fälldes med straff som följd. Den satte Martin Johansson i nät. Ulvåker hade kvitterat efter tio minuter av halvleken.

– Då kändes det positivt, men tyvärr kunde de återta ledningen lite för snabbt, säger Mårtensson.

Bara fyra minuter efter kvitteringen gav Mikael Axelsson TGIF ledningen. När sedan Elvedin Kusturica satte trean var det rejäl uppförsbacke för Ulvåker. Tidaholm kunde även göra ett fjärde mål innan matchen var över.

– Vi möter ett bra lag som är gediget i alla lagdelar. Sedan har vi problem med deras omställningar som beror mycket på att vi passar fel. Tyvärr var det samma tendens i Vara, konstaterar Anders Mårtensson.

Förlusterna på slutet gör att Ulvåker nu känns hela borta från toppstriden och nu gäller det att hitta tillbaka och bli en vinnare igen. Vi är ju fortfarande bara i augusti och än finns det mycket att spela om. Ulvåker har sex matcher kvar.

För Tidaholms GIF, där Kjell Trakosdjanac gör sin första säsong som tränare, ser det ljusare ut. Laget kommer att vara med och slåss om seriesegern tillsammans med Åsarp/Trädet och Vara SK. Ettan går upp direkt, tvåan och trean får kvala.