10 sep 2014 16:42

23 jan 2015 15:29

Arena Skövde blir nationalarena

FUTSAL:

Arena Skövde blir ny nationalarena i futsal.
Svenska Fotbollförbundet har fattat sitt beslut och presenterar det på en presskonferens på torsdagskvällen.

Skövde kommun skickade på tisdagseftermiddagen ut en inbjudan till presskonferensen där Svenska Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson kommer att offentliggöra förbundets beslut i frågan huruvida Arena Skövde får bli nationalarena för futsal.

Under rubriken att förbundet ska presentera en ny nationalarena bjuds svensk media in till Arena Skövde där beslutet alltså kommer att bli offentligt, och det finns därmed fog för att tro att Arena Skövde har utsetts till ny nationalarena.

Skövde kommun skickade på tisdagseftermiddagen ut en inbjudan till presskonferensen där Svenska Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson kommer att offentliggöra förbundets beslut i frågan huruvida Arena Skövde får bli nationalarena för futsal.

Under rubriken att förbundet ska presentera en ny nationalarena bjuds svensk media in till Arena Skövde där beslutet alltså kommer att bli offentligt, och det finns därmed fog för att tro att Arena Skövde har utsetts till ny nationalarena.