13 sep 2014 12:56

23 jan 2015 15:29

En poäng för Skövde KIK i målrik match

Skövde KIK har en tyngre period bakom sig med bara en poäng på de tre senaste matcherna men mot topplaget Holmalund visade sig Skövdetjejerna på sin bästa sida. 3-3 på Södermalms IP gav en poäng mot serieledaren.

Topplaget Holmalund inledde matchen starkt och tog ledningen genom Emelie Johansson efter sex minuter. Skövdetjejerna hämtade sig dock snabbt och gick efter mål av Emma Sandsjö och Helene Sundberg in som ledande lag i halvtid.

Andra halvlek bjöd på spänning. Detta efter att bortalaget vänt på matchen till 2-3 och sett ut att få igång de spel som visats upp under säsongen. Men hemmalaget visade återigen prov på mental styrka när de tog sig tillbaka i matchen genom Amanda Bergsten efter en hörna. Matchens sjätte mål visade sig även vara det sista och domaren blåste tillslut av matchen till resultatet 3-3.

SLA fanns på plats och földje matchen. Se rapportering nedan.

Topplaget Holmalund inledde matchen starkt och tog ledningen genom Emelie Johansson efter sex minuter. Skövdetjejerna hämtade sig dock snabbt och gick efter mål av Emma Sandsjö och Helene Sundberg in som ledande lag i halvtid.

Andra halvlek bjöd på spänning. Detta efter att bortalaget vänt på matchen till 2-3 och sett ut att få igång de spel som visats upp under säsongen. Men hemmalaget visade återigen prov på mental styrka när de tog sig tillbaka i matchen genom Amanda Bergsten efter en hörna. Matchens sjätte mål visade sig även vara det sista och domaren blåste tillslut av matchen till resultatet 3-3.

SLA fanns på plats och földje matchen. Se rapportering nedan.

  • Oscar Rickstrand