15 sep 2014 06:00

23 jan 2015 15:50

Inför FC Trollhättan-Skövde AIK

Skövde AIK står inför ännu måstematch när laget möter FC Trollhättan på bortplan på måndagskvällen.

FC Trollhättan och Skövde AIK rundar av den 19:e omgången i söderettan när man möts på Edsborg. Helgens resultat gynnade knappast SAIK:s läge i botten och med en match färre spelad så har laget tio poäng upp till rätt sida strecket.

– Det var verkligen inga bra resultat för oss, men vi måste fokusera på våra matcher och försöka vinna så många som möjligt, säger SAIK-tränaren Charbel Abraham.

En seger mot Trollhättan känns mer eller mindre nödvändig för SAIK om det inte ska bli division 2.

– En viktig match och nu måste vi verkligen vinna. Annars vet jag inte om det ens är möjligt att knappa in

Ett av lagen precis ovanför strecket är just FC Trollhättan och en trepoängare skulle innebära att man knappar in på dem. Lagen kan varandra efter att ha mötts tre gånger den här säsongen (träningsmatch, serien och DM).

– Ser man till de matcherna så tycker jag att vi har varit spelmässigt bättre i alla tre, men de har varit duktiga på att ställa om och straffa oss. Därför är det viktigt att vi är noggranna i anfallsspelet så att vi inte bjuder på någonting, fortsätter Charbel.

I truppen kan vi konstatera att viktige Edin Hamidovic saknas på grund av avstängning. Jesper Johansson – som valt att hoppa av – saknas också i truppen jämfört med förra helgens möte med Uddevalla. Däremot är Sargon Abraham tillbaka igen efter sin avstängning.

FC Trollhättan och Skövde AIK rundar av den 19:e omgången i söderettan när man möts på Edsborg. Helgens resultat gynnade knappast SAIK:s läge i botten och med en match färre spelad så har laget tio poäng upp till rätt sida strecket.

– Det var verkligen inga bra resultat för oss, men vi måste fokusera på våra matcher och försöka vinna så många som möjligt, säger SAIK-tränaren Charbel Abraham.

En seger mot Trollhättan känns mer eller mindre nödvändig för SAIK om det inte ska bli division 2.

– En viktig match och nu måste vi verkligen vinna. Annars vet jag inte om det ens är möjligt att knappa in

Ett av lagen precis ovanför strecket är just FC Trollhättan och en trepoängare skulle innebära att man knappar in på dem. Lagen kan varandra efter att ha mötts tre gånger den här säsongen (träningsmatch, serien och DM).

– Ser man till de matcherna så tycker jag att vi har varit spelmässigt bättre i alla tre, men de har varit duktiga på att ställa om och straffa oss. Därför är det viktigt att vi är noggranna i anfallsspelet så att vi inte bjuder på någonting, fortsätter Charbel.

I truppen kan vi konstatera att viktige Edin Hamidovic saknas på grund av avstängning. Jesper Johansson – som valt att hoppa av – saknas också i truppen jämfört med förra helgens möte med Uddevalla. Däremot är Sargon Abraham tillbaka igen efter sin avstängning.