18 sep 2014 20:39

23 jan 2015 15:29

Skövde HF vann mot Önnereds HK

Skövde HF vann elitseriepremiären mot Önnered med 23-21 (15-10).

Segern grundlades i första halvlek. SHF startade starkt och ledde med 9-2 efter en kvart. sedan kom Önnered bättre in i matchen och såg till att det blev jämnare. Det var tre-fyra måls försprång i stort hela andra halvlek och SHF hade kontroll. Cecilia Grubbström bra i målet, sedan skall främst Caroline Friberg och Julia Ehn framhållas.

Segern grundlades i första halvlek. SHF startade starkt och ledde med 9-2 efter en kvart. sedan kom Önnered bättre in i matchen och såg till att det blev jämnare. Det var tre-fyra måls försprång i stort hela andra halvlek och SHF hade kontroll. Cecilia Grubbström bra i målet, sedan skall främst Caroline Friberg och Julia Ehn framhållas.

  • Jan Larsson