21 sep 2014 18:49

23 jan 2015 15:29

Tidaholms GoIF segrade

Tidaholms GoIF stod för en stark insats när de bortaslog IFK Mariestad med 2–1.

Hemmalaget inledde starkt och tog ledningen efter sex minuter. Men serieledarna Tidaholm hämtade sig snabbt och lyckades kvittera matchen till 1–1 innan halvtidsvilan.

Matchen böljade fram och tillbaka i den andra halvleken och inget av lagen var nöjda med ett kryss. Matchen skulle sedan komma att avgöras i den 70:e minuten då Elvedin Kusturica klev fram och gjorde Tidaholms andra mål. Efter ledningsmålet gjorde bortalaget vad de skulle när de backade hem och stängde igen matchen.

– Vi var klart bättre i första halvlek. I andra halvlek tappar vi spelet lite, men det var såklart tre väldigt sköna poäng, säger Tidaholms tränare Kjell Trakosdjanac som ger extra beröm till Jesper Johansson för hans insats.

Segern innebär att Tidaholm behåller platsen som tabelletta inför de två kvarstående matcherna.

Hemmalaget inledde starkt och tog ledningen efter sex minuter. Men serieledarna Tidaholm hämtade sig snabbt och lyckades kvittera matchen till 1–1 innan halvtidsvilan.

Matchen böljade fram och tillbaka i den andra halvleken och inget av lagen var nöjda med ett kryss. Matchen skulle sedan komma att avgöras i den 70:e minuten då Elvedin Kusturica klev fram och gjorde Tidaholms andra mål. Efter ledningsmålet gjorde bortalaget vad de skulle när de backade hem och stängde igen matchen.

– Vi var klart bättre i första halvlek. I andra halvlek tappar vi spelet lite, men det var såklart tre väldigt sköna poäng, säger Tidaholms tränare Kjell Trakosdjanac som ger extra beröm till Jesper Johansson för hans insats.

Segern innebär att Tidaholm behåller platsen som tabelletta inför de två kvarstående matcherna.

  • Oscar Rickstrand

Division 4 norra

IFK Mariestad–Tidaholms GoIF 1–2 (1–1)

Mål, TGIF: Sargon Gewargis, Elvedin Kusturica.