22 sep 2014 06:00

23 jan 2015 15:50

Skövde KIK vann DM för F 14

FOTBOLL

Skövde KIK:s F14-lag vann på söndagen DM-finalen mot Skultorps IF.

På söndagen spelades finalerna i DM för 14-åringar på Nordvalla i Vedum. Finalen i F 14 blev en uppgörelse mellan Skövde KIK och Skultorps IF. En mycket jämn historia som var mållös efter såväl ordinarie tid som förlängning. Det krävdes straffsparkar för att kora en segrare. Då var det Skövde KIK som var mest lyckosamt och vann med 3-1. Klara Evaldsson, Sandra Renström och Ida Ragnarsson gjorde mål för SKIK. Felicia Krämer nätade för Skultorp. Naturligtvis stor glädje hos segrarna efter finalen, men även Skultorp skall framhållas efter sin finalinsats. Det var ju bara straffar som skiljde lagen åt.

Det delades ut en del priser också. Pris till matchens lirare gick till Slvia Seyde Norio (Skövde KIK) och Nina Ullberg (Skultorps IF). Sedan lottades det ut ett presentkort till spelare i det segrarande laget värt 5 000 kronor till valfria STR-körskola för att använda till exemeplevis ett mopedkörkort. Aline Shlimon, Skövde KIK, blev den lycklige vinnaren.

På söndagen spelades finalerna i DM för 14-åringar på Nordvalla i Vedum. Finalen i F 14 blev en uppgörelse mellan Skövde KIK och Skultorps IF. En mycket jämn historia som var mållös efter såväl ordinarie tid som förlängning. Det krävdes straffsparkar för att kora en segrare. Då var det Skövde KIK som var mest lyckosamt och vann med 3-1. Klara Evaldsson, Sandra Renström och Ida Ragnarsson gjorde mål för SKIK. Felicia Krämer nätade för Skultorp. Naturligtvis stor glädje hos segrarna efter finalen, men även Skultorp skall framhållas efter sin finalinsats. Det var ju bara straffar som skiljde lagen åt.

Det delades ut en del priser också. Pris till matchens lirare gick till Slvia Seyde Norio (Skövde KIK) och Nina Ullberg (Skultorps IF). Sedan lottades det ut ett presentkort till spelare i det segrarande laget värt 5 000 kronor till valfria STR-körskola för att använda till exemeplevis ett mopedkörkort. Aline Shlimon, Skövde KIK, blev den lycklige vinnaren.