26 sep 2014 15:45

23 jan 2015 15:29

Sandsjö sänkte Falköping – igen

Skövde KIK besegrade Falköpings KIK i fredagskvällens derby. Emma Sandsjö gjorde hemmalagets tre mål i 3–1-segern.

Liksom i vårmötet var det Emma Sandsjö som blev tungan på vågen. Då satte hon Skövde KIK:s segermål sent i matchen, den här gången gjorde hon alla tre när Skövde vann med 3–1 och satte Falköping i en än värre sits i botten av tabellen. Gästernas mål gjordes av Amanda Carlsson.

SLA var på plats och rapporterade från matchen.

Liksom i vårmötet var det Emma Sandsjö som blev tungan på vågen. Då satte hon Skövde KIK:s segermål sent i matchen, den här gången gjorde hon alla tre när Skövde vann med 3–1 och satte Falköping i en än värre sits i botten av tabellen. Gästernas mål gjordes av Amanda Carlsson.

SLA var på plats och rapporterade från matchen.