27 sep 2014 18:07

23 jan 2015 15:51

Jämnt i tabelltoppen efter förlust

IFK Skövde kunde ha säkrat seriesegern i helgen.
I stället gick det mesta snett.
– En riktig genomklappning, suckar IFK-tränaren Mikael Thorvald efter 1–4 hemma mot Assyriska Turabdin.

Med tre poäng och tolv måls försprång till tvåan Falköping inför den sista omgången fanns det möjligheter för Skövde att punktera serien redan nu, men någon segerfest blev de inte tal om den här helgen. Noll poäng för IFK Skövde samtidigt som Falköping vände och vann hemma mot Tidaholm betydde att både Falköping och Assyriska knappade in tre poäng på Thorvalds gäng. IFK Skövde hade en minst sagt tung eftermiddag i den näst sista omgången.

– Det känns riktigt uselt om jag ska vara ärlig, fortsätter Thorvald besviket.

Skövde leder fortfarande serien på bättre målskillnad än Falköping med Assyriska två pinnar bakom och nu kommer allt att avgöras i den sista omgången där Skövde möter Alingsås borta medan Falköping och Assyriska möts.

– Nu är det blåställ på, annars kommer det inte att gå vägen, konstaterar Thorvald.

– Det är upp på hästen igen som gäller och förhoppningsvis kan vi ta med oss revanschlusta till nästa vecka. Vi behöver förstå att vi måste slåss för att fixa det här. Gamla meriter har skaffat oss ett bra läge, men det räcker inte utan vi måste prestera också.

Välförtjänt seger

IFK Skövde svarade för en slätstruken insats i toppmötet mot Assyriska från Jönköping. Inte ens Johannes Grahns ledningsmål efter 22 minuter lyfte IFK.

– Vi var inte bra någon gång i matchen och även om vi tog ledningen så speglade det sig att vi hade problem. Assyriska var hungrigare och vann välförtjänt, fortsätter Thorvald.

– Det här var en av de absolut sämsta insatserna i år.

Assyriska vände till ledning med 2–1 i den första halvleken och inom loppet av 14 minuter i början på andra halvlek hade bortalaget ökat till 4–1 via två självmål. Då kändes IFK Skövde som ett slaget lag.

– Sista delen var en ren pina. VI trampade bara luft och kom ingen vart.

Med tre poäng och tolv måls försprång till tvåan Falköping inför den sista omgången fanns det möjligheter för Skövde att punktera serien redan nu, men någon segerfest blev de inte tal om den här helgen. Noll poäng för IFK Skövde samtidigt som Falköping vände och vann hemma mot Tidaholm betydde att både Falköping och Assyriska knappade in tre poäng på Thorvalds gäng. IFK Skövde hade en minst sagt tung eftermiddag i den näst sista omgången.

– Det känns riktigt uselt om jag ska vara ärlig, fortsätter Thorvald besviket.

Skövde leder fortfarande serien på bättre målskillnad än Falköping med Assyriska två pinnar bakom och nu kommer allt att avgöras i den sista omgången där Skövde möter Alingsås borta medan Falköping och Assyriska möts.

– Nu är det blåställ på, annars kommer det inte att gå vägen, konstaterar Thorvald.

– Det är upp på hästen igen som gäller och förhoppningsvis kan vi ta med oss revanschlusta till nästa vecka. Vi behöver förstå att vi måste slåss för att fixa det här. Gamla meriter har skaffat oss ett bra läge, men det räcker inte utan vi måste prestera också.

Välförtjänt seger

IFK Skövde svarade för en slätstruken insats i toppmötet mot Assyriska från Jönköping. Inte ens Johannes Grahns ledningsmål efter 22 minuter lyfte IFK.

– Vi var inte bra någon gång i matchen och även om vi tog ledningen så speglade det sig att vi hade problem. Assyriska var hungrigare och vann välförtjänt, fortsätter Thorvald.

– Det här var en av de absolut sämsta insatserna i år.

Assyriska vände till ledning med 2–1 i den första halvleken och inom loppet av 14 minuter i början på andra halvlek hade bortalaget ökat till 4–1 via två självmål. Då kändes IFK Skövde som ett slaget lag.

– Sista delen var en ren pina. VI trampade bara luft och kom ingen vart.