01 okt 2014 14:51

23 jan 2015 15:29

Liverapporteringen från matchen

Skövde IK har möjligheter att ta säsongens andra seger i kväll när Kumla står för motståndet.

I den tredje omgången tog SIK tre poäng mot Forshaga och det var en efterlängtad seger efter två inledande förluster. Nu reser man till Kumla för bortamatch och det brukar bli tuffa matcher i Weidermans Buss Arena. Återstår att se om så blir fallet den här gången också? SLA finns på plats i Kumla för att rapportera från matchen som börjar klockan 19.00.

I den tredje omgången tog SIK tre poäng mot Forshaga och det var en efterlängtad seger efter två inledande förluster. Nu reser man till Kumla för bortamatch och det brukar bli tuffa matcher i Weidermans Buss Arena. Återstår att se om så blir fallet den här gången också? SLA finns på plats i Kumla för att rapportera från matchen som börjar klockan 19.00.