02 okt 2014 17:16

23 jan 2015 15:51

Arvidsson utslagen – missar wildcard

TENNIS

Det blir inget Stockholm Open för Isak Arvidsson. Han slogs ut i torsdagens kvartsfinal i Jönköping och står därmed utan chans i kampen om ett wildcard till ATP-tävlingen, som han däremot frå kvala till.

Efter att ha besegrat andraseedade Micke Kontinen, Finland, i andra omgången väntade åttondeseedade schweizaren Adrein Bossel i kvartsfinal. Arvidsson fick en bra start och vann första set i tiebreak, men sedan föll Hjokillen i två raka set (6–4, 6–2) och är utslagen.

Det innebär att Arvidsson inte har någon möjlighet att ta hem friplatsen till ATP-tävlingen Stockholm Open som avgörs den 11-19 oktober. Men som totaltvåa i Sveriges tre futuretävlingar får Arvidsson ett wildcard till kvalet till Stockholm Open.

Efter att ha besegrat andraseedade Micke Kontinen, Finland, i andra omgången väntade åttondeseedade schweizaren Adrein Bossel i kvartsfinal. Arvidsson fick en bra start och vann första set i tiebreak, men sedan föll Hjokillen i två raka set (6–4, 6–2) och är utslagen.

Det innebär att Arvidsson inte har någon möjlighet att ta hem friplatsen till ATP-tävlingen Stockholm Open som avgörs den 11-19 oktober. Men som totaltvåa i Sveriges tre futuretävlingar får Arvidsson ett wildcard till kvalet till Stockholm Open.