02 okt 2014 06:00

23 jan 2015 15:51

Högtidlig avslutning på Proppen-året

TERRÄNGPROPPEN: Drygt 300 löpare fick sina prisplaketter

Proppen-året 2014 är slut.
Då får de många löparna se fram emot en ny säsong 2015.
– Vårproppen börjar någon onsdag i mitten av april, säger Stefan Karlsson, ordförande för IFK Skövde Friidrott.

Höstupplagan av löparhändelsen avslutades i Arena Skövde på onsdagskvällen. Här fick de drygt 300 deltagarna, några av dem så långväga som Lundsbrunn, som startat vid minst fem tillfällen under hösten ta emot prisplakett och käka tårta.

En avslutningsafton i gemytligt tecken där många glada barn och ungdomar samlades med sina anhöriga.

Men för vilken gång i ordningen är lite oklart.

– Inom några år är vi uppe i 50 år, det är väl 46-47 år, något sånt, säger Stefan Karlsson och berättar att viss efterforskning har inletts för att ta reda på exakt hur gammal företeelsen är.

– Det har varit ännu ett bra år. Vissa deltagare har försvunnit men då har det fyllts på med nya, säger han.

Nu får de många löparna ladda formen under vintern och se fram emot vårpremiären i april.

Pristagare, terrängproppen, hösten 2014: Adam Cederberg, Adam Ryder, Adam Wingård, Agnes Florin, Agnes Thorstensson, Albin Algerin, Albin Bergström, Albin Ryderman, Alexander Johansson, Alexander Karlsson, Alexandros Ferekidis, Alfred Axelsson, Alfred Biversten, Alfred Leo, Alfred Lindgren, Alice Hellqvist, Alicia Hultgren, Alicia Lindholm, Alicia Sjödin, Alicia Skiba Wedholm, Alma Jansson, Alma Sandfridsson, Alva Johansson, Alva Lennerholt, Alva Lööf, Alvin Ankarbjörk Olli, Alvin Johansson, Alvin Persson, Alvina Andersson Wiik, Amanda Axelsson, Amelia Millved, Angelica Borg, Anna Persson, Aron Edvinsson, Arthur Eriksson, Arvid Häggblom Toftedahl, Arvid Magnefors, Arvid Nordh, Astrid Hardestav, Axel Pilerud, Bonnie Andersson, Carl Börjesson, Carl Carlsson, Casper Molin, Casper Rudolfsson Charlie Arenius, Cornelia Bertilsson, Cornelia Dahl, Ebba Nurgberg, Ebba Sunnerlöf, Edvin Arleberg, Edvin Nordlund, Edvin Wallgren, Elin Jägstam, Elin Mide Nimstad, Elise Dahlman, Elise Ljunggren, Ella Olausson, Ellen Andersson, Ellen Hallberg, Ellis Oscarson, Elsa Carlsson, Elsa Hallberg, Elsa Hellqvist, Elsa Lindberg, Elsa Stomberg, Elsa Sunnerlöf, Emil Karlsson, Emilia Larsen, Emilia Svensson,n Emma Larsen, Emma Stomberg, Emma Wernersson Ester Boethius Väärt, Ester Jansson, Evelina Gripenwald, Fabian Liivrand, Felicia Tunhede, Felix Isacson, Filip Ahlberg Olsson, Filip Johansson, Filip Lennerholt, Filip Liljegren, Filip Nilsson, Filip Skärgård, Filippa Lindér, Frans Annesdotter, Frans Kullberg, Gabriel Lenzen, Gerda Lindberg, Gunnar Ravik, Gustav Liljeblad, Gustav Ramsin, Gusten Sjöholm, Hampus Classon, Hampus Sahlén, Hanna Willson, Heather Byrne, Herman Dahl, Hilda Eriksson, Hilda Zetterberg, Hjalmar Anderberg, Hjalmar Lindberg, Hugo Karremo, Hugo Låstberg, Hugo Palmé, Ida Svensson, Indra Olausson, Isak Cederkvarn, Isak Liljegren, Jakob Axelsson, Johanna Jonsson Friman, Johannes Wallerstedt, Jonatan Sahlén, Josef Backhaus, Julia Benjamen, Julius Ekdahl, Kajsa Bromander, Kasper Lennartsson, Katja Thorén, Klara Pantzar, Leah Rånes, Leah Schöldström, Leia Gruvesäter, Leo Andersson, Leo Johansson, Leo Malmström, Leo Mellblom, Leon Persson, Liam Bayard, Liam Eckerman, Liam Karlsson, Lilly Blom Zernell, Lilly Wikerud, Linn Ankarbjörk Olli, Linn Jägstam, Linnea Christensson, Linnea Espefält, Linnea Johansson, Linnea Nyman, Linus Christensson, Linus Johansson, Loella Wennerdahl, Lotta Grip, Lova Ahlin, Lowa Bayard, Lovar Lundquister, Lowe Hattevig, Lovis Lerjéus, Lucas Ek, Lucas Hellman, Ludwig Johansson, Ludwig Stensby, Ludvig Svefors, Lukas Ahlén, Lukas Carlsson, Lukas Åberg, Lyra Lundquister, Maja Isacson, Maja Lundberg, Maja Plantin, Maja Salomonsson, Martin Willson, Matilda Petersson, Matilda Wallerstedt, Meja Åstemo, Melker Biversten, Melker Sjöholm, Melvin Chronholm, Melvin Grahn, Melvin Hjalmarsson Kroon, Melvin Modin, Melwin Skiba Wedholm, Mila Sjöstrand, Milia Didic Wallenberg, Moa Djurberg Johansson, Moa Djäken, Moa Hagbohm, Moa Landberg, Moa Pauli Wall, Moa Rosenqvist, Moa Ryderman, Moa Wingård, Molly Lundberg, My Axdorff, Måns Assarsson, Måns Hjerpe, Måns Karlsson, Nellie Lindér, Nellie Madsen, Nellie Nurgberg, Nelly Ahlberg, Niklas Sjögren, Nils Birath, Noah Eldholm, Noah Rånes, Noel Didic Wallenberg, Noel Edin, Noel Edvinsson, Noel Hultman, Noel Mide Nimstad, Nora Cederkvarn, Nora During, Norim Lundquister, Nova Andersson, Nova Hellhammer Finn, Oliver Lööf, Oliver Molin, Oliwer Stensby, Oliver Stojic´, Oliver Victor, Olivia Byrne, Olivia Reidmar, Olle Carlsson, Olle Fellbrant, Olle Karlström, Oscar Svensson, Otilia Berghäll, Philip Carlsson, Pontus Larsson Häggmark, Rasmus Hansen, Rasmus Rudolfsson, Rebecca Sjöstedt, Rebecka Djurberg Johansson, Robin Hagbohm, Robin Karlsson, Robin Pettersson Ingemarsson, Saga Karlsson, Samuel Bjärnetoft, Sander Carlsson, Sandra Bromander, Sara Magnusson, Sara Willson, Sebastian Bjärnetoft, Selma Birath, Selma Svefors, Signe Karlsson, Sigrid Toll, Sigurd Sunding, Simon Strålman, Siri Bjurén, Siri Claesson, Siri Fellbrant, Stella Andrén, Svea Wikerud, Tess Bjerkhagen Thedus Nordmark, Thelma Eriksson, Theo Akilles, Theo Hultman, Theo Lennerholt Theo Mattsson, Theodor Carlsson, Theodor De Bruin, Theodor Harrysson, Theodor Hellman, Thilda Ljungberg, Thilde Lennerholt, Tilda Norlander, Tilde Nordmark, Tim Andersson, Tim Nilsson, Tindra Didic Wallenberg, Tommy Willson, Tuva Olausson, Vera Nordling, Victor Karlén, Vidar Sunding, Vidar Svensson, Viggo Dahlman, Viggo Fredh, Viktor Emanuelsson, Viktor Lechte, William Andersson, William Holmefeldt, William Salomonsson, William Sirestam, Vilma Fredh, Wilma Hedström, Wilma Karremo, Vilma Larsson Häggmark, Wilmer Lantz Gjöthlén, Vilmer Ljungmark, Wincent Kästel, Vincent Öberg, Winston Johansson, Zion Wackelin.

Höstupplagan av löparhändelsen avslutades i Arena Skövde på onsdagskvällen. Här fick de drygt 300 deltagarna, några av dem så långväga som Lundsbrunn, som startat vid minst fem tillfällen under hösten ta emot prisplakett och käka tårta.

En avslutningsafton i gemytligt tecken där många glada barn och ungdomar samlades med sina anhöriga.

Men för vilken gång i ordningen är lite oklart.

– Inom några år är vi uppe i 50 år, det är väl 46-47 år, något sånt, säger Stefan Karlsson och berättar att viss efterforskning har inletts för att ta reda på exakt hur gammal företeelsen är.

– Det har varit ännu ett bra år. Vissa deltagare har försvunnit men då har det fyllts på med nya, säger han.

Nu får de många löparna ladda formen under vintern och se fram emot vårpremiären i april.

Pristagare, terrängproppen, hösten 2014: Adam Cederberg, Adam Ryder, Adam Wingård, Agnes Florin, Agnes Thorstensson, Albin Algerin, Albin Bergström, Albin Ryderman, Alexander Johansson, Alexander Karlsson, Alexandros Ferekidis, Alfred Axelsson, Alfred Biversten, Alfred Leo, Alfred Lindgren, Alice Hellqvist, Alicia Hultgren, Alicia Lindholm, Alicia Sjödin, Alicia Skiba Wedholm, Alma Jansson, Alma Sandfridsson, Alva Johansson, Alva Lennerholt, Alva Lööf, Alvin Ankarbjörk Olli, Alvin Johansson, Alvin Persson, Alvina Andersson Wiik, Amanda Axelsson, Amelia Millved, Angelica Borg, Anna Persson, Aron Edvinsson, Arthur Eriksson, Arvid Häggblom Toftedahl, Arvid Magnefors, Arvid Nordh, Astrid Hardestav, Axel Pilerud, Bonnie Andersson, Carl Börjesson, Carl Carlsson, Casper Molin, Casper Rudolfsson Charlie Arenius, Cornelia Bertilsson, Cornelia Dahl, Ebba Nurgberg, Ebba Sunnerlöf, Edvin Arleberg, Edvin Nordlund, Edvin Wallgren, Elin Jägstam, Elin Mide Nimstad, Elise Dahlman, Elise Ljunggren, Ella Olausson, Ellen Andersson, Ellen Hallberg, Ellis Oscarson, Elsa Carlsson, Elsa Hallberg, Elsa Hellqvist, Elsa Lindberg, Elsa Stomberg, Elsa Sunnerlöf, Emil Karlsson, Emilia Larsen, Emilia Svensson,n Emma Larsen, Emma Stomberg, Emma Wernersson Ester Boethius Väärt, Ester Jansson, Evelina Gripenwald, Fabian Liivrand, Felicia Tunhede, Felix Isacson, Filip Ahlberg Olsson, Filip Johansson, Filip Lennerholt, Filip Liljegren, Filip Nilsson, Filip Skärgård, Filippa Lindér, Frans Annesdotter, Frans Kullberg, Gabriel Lenzen, Gerda Lindberg, Gunnar Ravik, Gustav Liljeblad, Gustav Ramsin, Gusten Sjöholm, Hampus Classon, Hampus Sahlén, Hanna Willson, Heather Byrne, Herman Dahl, Hilda Eriksson, Hilda Zetterberg, Hjalmar Anderberg, Hjalmar Lindberg, Hugo Karremo, Hugo Låstberg, Hugo Palmé, Ida Svensson, Indra Olausson, Isak Cederkvarn, Isak Liljegren, Jakob Axelsson, Johanna Jonsson Friman, Johannes Wallerstedt, Jonatan Sahlén, Josef Backhaus, Julia Benjamen, Julius Ekdahl, Kajsa Bromander, Kasper Lennartsson, Katja Thorén, Klara Pantzar, Leah Rånes, Leah Schöldström, Leia Gruvesäter, Leo Andersson, Leo Johansson, Leo Malmström, Leo Mellblom, Leon Persson, Liam Bayard, Liam Eckerman, Liam Karlsson, Lilly Blom Zernell, Lilly Wikerud, Linn Ankarbjörk Olli, Linn Jägstam, Linnea Christensson, Linnea Espefält, Linnea Johansson, Linnea Nyman, Linus Christensson, Linus Johansson, Loella Wennerdahl, Lotta Grip, Lova Ahlin, Lowa Bayard, Lovar Lundquister, Lowe Hattevig, Lovis Lerjéus, Lucas Ek, Lucas Hellman, Ludwig Johansson, Ludwig Stensby, Ludvig Svefors, Lukas Ahlén, Lukas Carlsson, Lukas Åberg, Lyra Lundquister, Maja Isacson, Maja Lundberg, Maja Plantin, Maja Salomonsson, Martin Willson, Matilda Petersson, Matilda Wallerstedt, Meja Åstemo, Melker Biversten, Melker Sjöholm, Melvin Chronholm, Melvin Grahn, Melvin Hjalmarsson Kroon, Melvin Modin, Melwin Skiba Wedholm, Mila Sjöstrand, Milia Didic Wallenberg, Moa Djurberg Johansson, Moa Djäken, Moa Hagbohm, Moa Landberg, Moa Pauli Wall, Moa Rosenqvist, Moa Ryderman, Moa Wingård, Molly Lundberg, My Axdorff, Måns Assarsson, Måns Hjerpe, Måns Karlsson, Nellie Lindér, Nellie Madsen, Nellie Nurgberg, Nelly Ahlberg, Niklas Sjögren, Nils Birath, Noah Eldholm, Noah Rånes, Noel Didic Wallenberg, Noel Edin, Noel Edvinsson, Noel Hultman, Noel Mide Nimstad, Nora Cederkvarn, Nora During, Norim Lundquister, Nova Andersson, Nova Hellhammer Finn, Oliver Lööf, Oliver Molin, Oliwer Stensby, Oliver Stojic´, Oliver Victor, Olivia Byrne, Olivia Reidmar, Olle Carlsson, Olle Fellbrant, Olle Karlström, Oscar Svensson, Otilia Berghäll, Philip Carlsson, Pontus Larsson Häggmark, Rasmus Hansen, Rasmus Rudolfsson, Rebecca Sjöstedt, Rebecka Djurberg Johansson, Robin Hagbohm, Robin Karlsson, Robin Pettersson Ingemarsson, Saga Karlsson, Samuel Bjärnetoft, Sander Carlsson, Sandra Bromander, Sara Magnusson, Sara Willson, Sebastian Bjärnetoft, Selma Birath, Selma Svefors, Signe Karlsson, Sigrid Toll, Sigurd Sunding, Simon Strålman, Siri Bjurén, Siri Claesson, Siri Fellbrant, Stella Andrén, Svea Wikerud, Tess Bjerkhagen Thedus Nordmark, Thelma Eriksson, Theo Akilles, Theo Hultman, Theo Lennerholt Theo Mattsson, Theodor Carlsson, Theodor De Bruin, Theodor Harrysson, Theodor Hellman, Thilda Ljungberg, Thilde Lennerholt, Tilda Norlander, Tilde Nordmark, Tim Andersson, Tim Nilsson, Tindra Didic Wallenberg, Tommy Willson, Tuva Olausson, Vera Nordling, Victor Karlén, Vidar Sunding, Vidar Svensson, Viggo Dahlman, Viggo Fredh, Viktor Emanuelsson, Viktor Lechte, William Andersson, William Holmefeldt, William Salomonsson, William Sirestam, Vilma Fredh, Wilma Hedström, Wilma Karremo, Vilma Larsson Häggmark, Wilmer Lantz Gjöthlén, Vilmer Ljungmark, Wincent Kästel, Vincent Öberg, Winston Johansson, Zion Wackelin.