03 okt 2014 06:00

23 jan 2015 15:51

David jagar slutseger

BILSPORT

Det är dags för den femte och sista deltävlingen i rally-SM. Falköpings MK:s David Pettersson jagar slutsegern i junior-SM.

Tillsammans med kartläsaren Kalle Nattsson har David tio poäng upp till Sebastian Johansson, Gotland, som leder klassen JSM 1. Ett stort avstånd med tanke på att segraren i deltävlingen får 15 poäng. Bakom David jagar trean Markus Theorin, Skillingaryds MK, som vunnit de två senaste tävlingarna.

SM-finalen körs i Uppsala och den inleds med två sträckor på fredagskvällen och fortsätter med sju under lördagen.

Tillsammans med kartläsaren Kalle Nattsson har David tio poäng upp till Sebastian Johansson, Gotland, som leder klassen JSM 1. Ett stort avstånd med tanke på att segraren i deltävlingen får 15 poäng. Bakom David jagar trean Markus Theorin, Skillingaryds MK, som vunnit de två senaste tävlingarna.

SM-finalen körs i Uppsala och den inleds med två sträckor på fredagskvällen och fortsätter med sju under lördagen.