08 okt 2014 14:50

23 jan 2015 15:51

IFK-stjärna börjar blogga

HANDBOLL:

Kristian Svensson är ny bloggare på sla.se. IFK Skövdes rutinerade vänsterhänte niometersspelare kommer naturligtvis mest att blogga om handboll. Vi kan räkna med att det kommer handla om IFK Skövdes framfart i elitserien, men även andra saker som rör sporten.

Kristian Svensson är fostrad i IFK Skövde, gick genom ungdomsverksamheten till A-laget. Kristian var med på den framgångsrika resa som laget gjorde i början av 2000-talet. Han var med och vann elitserien, spelade en SM-final och tog hem Challenge Cup efter en finalseger mot Dunkerque från Frankrike.

Sedan gick färden utomlands, först till FC Köpenhamn, sedan till Ålborg, där det blev guld. Sedan några år i världens bästa liga, den tyska. Där spelade han för Tüs Lubbecke innan flyttlasset gick hem till Skövde inför förra säsongen. Proffskarriären utanför Sveriges gränser varade mellan 2005 och 2013. Svensson är nu 33 år och står bokförd för 56 A-landskamper och han var med i VM 2005.

Nu kliver han in i bloggvärlden och vi hälsar Kristian välkommen till sla.se. Läs Kristians första blogginlägg här.

Kristian Svensson är fostrad i IFK Skövde, gick genom ungdomsverksamheten till A-laget. Kristian var med på den framgångsrika resa som laget gjorde i början av 2000-talet. Han var med och vann elitserien, spelade en SM-final och tog hem Challenge Cup efter en finalseger mot Dunkerque från Frankrike.

Sedan gick färden utomlands, först till FC Köpenhamn, sedan till Ålborg, där det blev guld. Sedan några år i världens bästa liga, den tyska. Där spelade han för Tüs Lubbecke innan flyttlasset gick hem till Skövde inför förra säsongen. Proffskarriären utanför Sveriges gränser varade mellan 2005 och 2013. Svensson är nu 33 år och står bokförd för 56 A-landskamper och han var med i VM 2005.

Nu kliver han in i bloggvärlden och vi hälsar Kristian välkommen till sla.se. Läs Kristians första blogginlägg här.