09 okt 2014 14:10

23 jan 2015 15:51

Team 1995 vann finalen i korpfotboll

Korpfotbollen i Skövde har avslutat sin säsong och segrarna är korade.

Korpfotbollen i Skövde har avslutat sin säsong. Den började i maj och avslutades i onsdags med final. Från början var lagen indelade i två niolagsgrupper där de möttes två gånger. Efter det vidtog slutspel där gruppsegrarna gjorde upp om den åtråvärda pokalen. Grupptvåorna fick spela match i tredje pris.

Finalen spelades mellan Team 1995 och Kulturmentor. Det blev en välspelad och spännande final där det stod 2–2 vid full tid. Sedan vann Team 1995 på straffar.

I bronsmatchen möttes Bagarns Dreamteam och Moder Svea BK och den matchen slutade 3–1 till Bagarns Dreamteam.

Det har spelats placeringsmatcher mellan övriga lag enligt följande. FC Ribba-Käpplunda BK 4–0, Kärnlaget-Goldenbrookers 1–2 FC Crossboll-Bollklubb FC WO ( 3–0 ), Bänkvärmarna-Hedens Bröder 1–0, Hönsa BK-FC Brottarfotboll 2–3, TBK- Schyssta Lejon FC 2–3. Allt detta efter hur lagen placerade sig i respektive serie.

Korpfotbollen i Skövde har avslutat sin säsong. Den började i maj och avslutades i onsdags med final. Från början var lagen indelade i två niolagsgrupper där de möttes två gånger. Efter det vidtog slutspel där gruppsegrarna gjorde upp om den åtråvärda pokalen. Grupptvåorna fick spela match i tredje pris.

Finalen spelades mellan Team 1995 och Kulturmentor. Det blev en välspelad och spännande final där det stod 2–2 vid full tid. Sedan vann Team 1995 på straffar.

I bronsmatchen möttes Bagarns Dreamteam och Moder Svea BK och den matchen slutade 3–1 till Bagarns Dreamteam.

Det har spelats placeringsmatcher mellan övriga lag enligt följande. FC Ribba-Käpplunda BK 4–0, Kärnlaget-Goldenbrookers 1–2 FC Crossboll-Bollklubb FC WO ( 3–0 ), Bänkvärmarna-Hedens Bröder 1–0, Hönsa BK-FC Brottarfotboll 2–3, TBK- Schyssta Lejon FC 2–3. Allt detta efter hur lagen placerade sig i respektive serie.