11 okt 2014 12:00

23 jan 2015 15:30

IFK Skövde utan poäng mot Sävehof

IFK Skövde fick ingen revansch på Sävehof för förlusten i premiären.Ett ojämnt IFK föll med fem bollar.

Sävehof ryckte i från tidigt i matchen och ledde med 9–4 efter en knapp kvart. IFK fick det inte att stämma bakåt.

– Jag är jättebesviken på första kvarten. Vi var väldigt sega i fötterna och vi var inte nära att få stopp på dem, säger IFK:s tränare Peter Johansson.

– Jag var riktigt arg i halvtid. Det är inte ofta jag är det, men det är tråkigt att vi ger dem matchen där.

Sedan närmade sig Skövde, men ett nytt ryck från Sävehof betydde fem måls ledning i paus. Sedan började IFK den andra halvleken positivt och närmade sig på nytt, men Sävehof var starkare i längden och vann rättvist till slut.

Förutom förlusten drabbades IFK Skövde av två tunga avbräck. Rasmus Wremer fick rött kort i den första halvleken och riskerar att bli avstängd mot Ricoh på torsdag. dessutom skadade Linus Lake och han lär inte heller spela på torsdag.

Se rapportering nedan.

Sävehof ryckte i från tidigt i matchen och ledde med 9–4 efter en knapp kvart. IFK fick det inte att stämma bakåt.

– Jag är jättebesviken på första kvarten. Vi var väldigt sega i fötterna och vi var inte nära att få stopp på dem, säger IFK:s tränare Peter Johansson.

– Jag var riktigt arg i halvtid. Det är inte ofta jag är det, men det är tråkigt att vi ger dem matchen där.

Sedan närmade sig Skövde, men ett nytt ryck från Sävehof betydde fem måls ledning i paus. Sedan började IFK den andra halvleken positivt och närmade sig på nytt, men Sävehof var starkare i längden och vann rättvist till slut.

Förutom förlusten drabbades IFK Skövde av två tunga avbräck. Rasmus Wremer fick rött kort i den första halvleken och riskerar att bli avstängd mot Ricoh på torsdag. dessutom skadade Linus Lake och han lär inte heller spela på torsdag.

Se rapportering nedan.

Matchen i siffror

Elitserien:

IFK SKÖVDE-IK SÄVEHOF

26-31 (12-17)

Målen, Skövde: Kristian Svensson 10, Markus Stigefelt 5 (2 straffar), Jonas Samuelsson 2, Robin Wärn 2, Joel Järlfors 2, Linus Lake 1, Charlie Röxner. Sävehof: Oskar Ysander 7, Viktor ottosson 6, Tobias Albrechtson 4, Viktor Fridén 4, Niclas Fingren 3, Mattias Thynell 2, David Florander 2 (1), Viktor Rohdin, Erik Forsell Schefvert.

Utv, Skövde: 1x2 min + rött kort Rasmus Wremer. Sävehof: 6x2 min.

Domare: Rickard Canbro och Markus Winberg.

Publik: 1824.