15 okt 2014 16:09

23 jan 2015 15:30

Skövde IK förlängde segersviten

Skövde IK stiftar ikväll bekanstap med en ny seriemotståndare när Surahammars IF står för motståndet på bortaplan.
SLA finns på plats i Surahallen och rapporterar direkt från matchen som börjar klockan 19.00.

Skövde IK har radat upp segrarna på slutet och kommer till spel med gott självförtroende efter 6-1-segern mot Vimmerby i söndags. Nu väntar en ny match när Surahammars IF står för motståndet på bortaplan. Återstår att se om segertåget kan fortsätta för SIK som är serietvåa med 15 poäng, fyra poäng efter serieledande Västerviks IK.

SLA finns finns på plats i Surahammar och rapporterar direkt från matchstart som är klockan 19.00.

Se rapportering nedan.

Skövde IK har radat upp segrarna på slutet och kommer till spel med gott självförtroende efter 6-1-segern mot Vimmerby i söndags. Nu väntar en ny match när Surahammars IF står för motståndet på bortaplan. Återstår att se om segertåget kan fortsätta för SIK som är serietvåa med 15 poäng, fyra poäng efter serieledande Västerviks IK.

SLA finns finns på plats i Surahammar och rapporterar direkt från matchstart som är klockan 19.00.

Se rapportering nedan.