19 okt 2014 06:00

23 jan 2015 15:52

Joshi missar Skate America

KONSTÅKNING

Joshi Helgesson missar Grand Prix-tävlingen Skate America i Chicago. Hon skadade sig i tävlingen i Slovakien för några veckor sedan och har sedan dess inte kunnat träna för fullt. Nu har det tagits beslut om att hon skall opereras för att avlägsna den skruv som hon har i ena foten efter en tidigare skada. Bedömningen är att Tibrotjejen kan vara tillbaka i träning igen om tre veckor och det skall inte betyda så mycket i strävan att komma i toppform till EM i Stockholm i slutet av januari. Att missa tävlingen i Chicago är tungt då Joshi och syrran Viktoria är där och tränar under långa perioder.

Joshi Helgesson missar Grand Prix-tävlingen Skate America i Chicago. Hon skadade sig i tävlingen i Slovakien för några veckor sedan och har sedan dess inte kunnat träna för fullt. Nu har det tagits beslut om att hon skall opereras för att avlägsna den skruv som hon har i ena foten efter en tidigare skada. Bedömningen är att Tibrotjejen kan vara tillbaka i träning igen om tre veckor och det skall inte betyda så mycket i strävan att komma i toppform till EM i Stockholm i slutet av januari. Att missa tävlingen i Chicago är tungt då Joshi och syrran Viktoria är där och tränar under långa perioder.