23 okt 2014 15:54

23 jan 2015 15:52

Lyckad operation för Joshi

I måndags fick Joshi Helgesson sin skadade fot opererad. Den gick jättebra, skriver hon på sin blogg.

Tibro KK:s konståkningsstjärna skadade sig under den senaste tävlingen i Slovakien och i samråd med läkare bestämdes det att hon skulle få den skruv hon har i foten efter förra årets benbrott utplockad, vilket vi berättade om måndagstidningen.

Operationen gjordes i måndags och Joshi Helgesson är redan vid gott mod.

”Det gick jättebra! Jag var sövd medan de tog ut skruven och när jag vaknade så hade jag knappt ont. Jag kunde redan gå på den när jag vaknade så det var jätteskönt”, skriver hon på sin blogg.

Det står redan klart att hon missar Skate America men hon har redan börjat träna och hoppas snart kunna gå på is igen.

Tibro KK:s konståkningsstjärna skadade sig under den senaste tävlingen i Slovakien och i samråd med läkare bestämdes det att hon skulle få den skruv hon har i foten efter förra årets benbrott utplockad, vilket vi berättade om måndagstidningen.

Operationen gjordes i måndags och Joshi Helgesson är redan vid gott mod.

”Det gick jättebra! Jag var sövd medan de tog ut skruven och när jag vaknade så hade jag knappt ont. Jag kunde redan gå på den när jag vaknade så det var jätteskönt”, skriver hon på sin blogg.

Det står redan klart att hon missar Skate America men hon har redan börjat träna och hoppas snart kunna gå på is igen.