30 okt 2014 20:23

23 jan 2015 15:53

SIK-spelare bakom avancemang

ISHOCKEY: Västergötland klart för kvartsfinal i TV-pucken

Västergötland är klart för kvartsfinal i TV-pucken.
Tacka en Skövde IK-spelare för det.

Jesper Emanuelsson var med i det Västergötland som nådde en historisk final i den anrika turneringen förra året. På torsdagen var han segerorganisatör mot såväl Ångermanland som Uppland.

Efter förlusten mot Småland Röd på onsdagen var Västergötland piskat att vinna båda sina matcher på torsdagen för att avancera till slutspelet. Emanuelsson gjorde då alla tre målen i 3–2-vinsten mot Ångermanland, turneringens första hattrick, och två av målen när laget besegrade Uppland med samma siffror.

Efter Västergötlands seger på förmiddagen var det upplagt för ett jättedrama i C-gruppen då alla fyra lag fanns på samma poäng. Via seger tog sig alltså då laget vidare till fredagens kvartsfinalspel och i egenskap av tvåa i grupp C får Västergötland möta Värmland, som vann grupp B.

Jesper Emanuelsson var med i det Västergötland som nådde en historisk final i den anrika turneringen förra året. På torsdagen var han segerorganisatör mot såväl Ångermanland som Uppland.

Efter förlusten mot Småland Röd på onsdagen var Västergötland piskat att vinna båda sina matcher på torsdagen för att avancera till slutspelet. Emanuelsson gjorde då alla tre målen i 3–2-vinsten mot Ångermanland, turneringens första hattrick, och två av målen när laget besegrade Uppland med samma siffror.

Efter Västergötlands seger på förmiddagen var det upplagt för ett jättedrama i C-gruppen då alla fyra lag fanns på samma poäng. Via seger tog sig alltså då laget vidare till fredagens kvartsfinalspel och i egenskap av tvåa i grupp C får Västergötland möta Värmland, som vann grupp B.