02 nov 2014 22:00

23 jan 2015 15:53

Många lokala finalplatser

BORDTENNIS: Lyckad 50-årsupplaga

Det blev en lyckad jubileumsupplaga av Tibrospelen.
Arrangörsklubben Hörnebo SK nådde åtta finaler där det blev vinst i tre av dem. Andreas Angelsiöö vann herrdubbeln i par med en Blikstorpsspelare.
– Mer än godkänt, summerar Angelsiöö, som även är tränare i klubben.

Han uppskattar det till drygt 10-15 pallplatser och tog själv alltså den ena av tre klassegrar när han, ihop med Emil Nilsson från Blikstorp, besegrade Simon Strand, Skövde PK, och Tommy Thorsén, Blikstorp, i herrdubbeln. De andra vinsterna tog Alexander Björnfot i herrar klass 4 och Sebastian Angelsiöö, Hörnebo, vann pojkdubbeln tillsammans med Albin Hammaren, Götene/Tor.

Lokalt sett blev det fler segrar. Andreas Nilsson, Falköping, besegrade Karlsborgs Wilhelm Andersson i herrar klass 6 och Liza Andersson från Falköping vann F10.

Sedan finns ett antal finalförluster att redovisa. Isabelle Kullingsjö, Falköping, blev tvåa i F11, Hörnebos Denize Franzen i F13 och F15, klubbkamraten Hampus Nilsson i P11 och Lukas Angelsiöö, Skövde, i såväl herrjunior 17 som i herrar klass 3. Dessutom Sebastian Angelsiöö som nådde silverplats i herrar klass 5.

Ökat deltagarantal

Den 50:e upplagan av Tibrospelen lockade sammanlagt över 200 spelare från 33 olika klubbar som fördelades över 26 tävlingsklasser. Det var givetvis ett stort deltagarantal från de lokala klubbarna Skövde PK, Karlsborgs BTK, IFK Falköping BTK och arrangerande Hörnebo SK.

– Det var 175 deltagare förra året, i år uppemot 240 ungefär. I år är det första gången jag varit med om att de lagt ner flera tävlingar. Det är inte bra, men här har det varit mer spelare än förra året, säger Angelsiöö.

I 50-årsjubileets ära delades två priser á 500 kronor ut till en kille och tjej som utmärkt sig under helgens spel.

– Annars har det varit som vanligt, säger Angelsiöö.

– Det har rullat på jättebra.

Han uppskattar det till drygt 10-15 pallplatser och tog själv alltså den ena av tre klassegrar när han, ihop med Emil Nilsson från Blikstorp, besegrade Simon Strand, Skövde PK, och Tommy Thorsén, Blikstorp, i herrdubbeln. De andra vinsterna tog Alexander Björnfot i herrar klass 4 och Sebastian Angelsiöö, Hörnebo, vann pojkdubbeln tillsammans med Albin Hammaren, Götene/Tor.

Lokalt sett blev det fler segrar. Andreas Nilsson, Falköping, besegrade Karlsborgs Wilhelm Andersson i herrar klass 6 och Liza Andersson från Falköping vann F10.

Sedan finns ett antal finalförluster att redovisa. Isabelle Kullingsjö, Falköping, blev tvåa i F11, Hörnebos Denize Franzen i F13 och F15, klubbkamraten Hampus Nilsson i P11 och Lukas Angelsiöö, Skövde, i såväl herrjunior 17 som i herrar klass 3. Dessutom Sebastian Angelsiöö som nådde silverplats i herrar klass 5.

Ökat deltagarantal

Den 50:e upplagan av Tibrospelen lockade sammanlagt över 200 spelare från 33 olika klubbar som fördelades över 26 tävlingsklasser. Det var givetvis ett stort deltagarantal från de lokala klubbarna Skövde PK, Karlsborgs BTK, IFK Falköping BTK och arrangerande Hörnebo SK.

– Det var 175 deltagare förra året, i år uppemot 240 ungefär. I år är det första gången jag varit med om att de lagt ner flera tävlingar. Det är inte bra, men här har det varit mer spelare än förra året, säger Angelsiöö.

I 50-årsjubileets ära delades två priser á 500 kronor ut till en kille och tjej som utmärkt sig under helgens spel.

– Annars har det varit som vanligt, säger Angelsiöö.

– Det har rullat på jättebra.