05 nov 2014 22:26

23 jan 2015 15:53

Sverige avancerar på Sixdays

ENDURO

När pågående Sixdays, läs lag-VM, nådde halvtid efter onsdagens krävande tredje etapp i argentinska San Juans sanddyner hade Sveriges juniorlag med Tibro MK:s Oliver Nelson och Jesper Börjesson avancerat från fjärde till andra plats.

I topp för juniorernas lag-VM befinner sig, efter tre av sex dagar, USA, dock inte med någon ointaglig marginal bakåt. Sverige med två lokala förare, Oliver Nelson och Jesper Börjesson, båda med klubbadress Tibro MK, befinner sig på andra plats, distanserade med mindre än en halv minut. Trea ligger Frankrike, drygt en minut efter Sverige. Australien som öppnade starkt har dalat till fjärde plats med mer än tre minuter att hämta in för att återta ledningen. I seniortrophyn, lag-VM för seniorer, har Frankrike fortsatt grepp om sin tredje raka titel. Totalt inklusive klubblagstävlingen och damernas lag-VM deltar cirka 350 förare i International Six Days Enduro (ISDE) i Argentina.

När pågående Sixdays, läs lag-VM, nådde halvtid efter onsdagens krävande tredje etapp i argentinska San Juans sanddyner hade Sveriges juniorlag med Tibro MK:s Oliver Nelson och Jesper Börjesson avancerat från fjärde till andra plats.

I topp för juniorernas lag-VM befinner sig, efter tre av sex dagar, USA, dock inte med någon ointaglig marginal bakåt. Sverige med två lokala förare, Oliver Nelson och Jesper Börjesson, båda med klubbadress Tibro MK, befinner sig på andra plats, distanserade med mindre än en halv minut. Trea ligger Frankrike, drygt en minut efter Sverige. Australien som öppnade starkt har dalat till fjärde plats med mer än tre minuter att hämta in för att återta ledningen. I seniortrophyn, lag-VM för seniorer, har Frankrike fortsatt grepp om sin tredje raka titel. Totalt inklusive klubblagstävlingen och damernas lag-VM deltar cirka 350 förare i International Six Days Enduro (ISDE) i Argentina.