08 nov 2014 18:42

23 jan 2015 15:53

Olsson mästare i E-svenskan

FOTBOLL: Häcken finalslog Kalmar i Fifa 15

Häckens Sebastian Olsson är inte bara duktig på fotboll.
Mittfältaren behärskar även tv-spel och tillsammans med supportern Roni Sarihan vann han E-svenskan – en tävling mellan allsvenska lag i Fifa 15.

Allsvenskan är redan avgjord och där vann Malmö FF, men när E-svenskan avgjordes i helgen var det Häcken som blev slutsegrare. Vid kontrollerna satt Sebastian Olsson – tidigare Skövde AIK – tillsammans med Häckensupportern Roni Sarihan.

Förutom mycket prestige betyder segern i E-svenskan att BK Häcken får 50 000 kronor av Svensk Elitfotboll till sin supporterförening.

Innan finalen mot Kalmar hade Häcken skrällt i semifinalen mot favorittippade AIK. Kalmar slog Elfsborg i sin semifinal, men fick sedan ge sig mot Häcken där Ivo Pekalski svarade för ett riktigt drömmål när han satte 1–0 i den andra halvlleken. Det blev också slutresultatet och Häcken med Sebastian Ohlsson i spetsen är alltså mästare i E-svenskan 2014.

Allsvenskan är redan avgjord och där vann Malmö FF, men när E-svenskan avgjordes i helgen var det Häcken som blev slutsegrare. Vid kontrollerna satt Sebastian Olsson – tidigare Skövde AIK – tillsammans med Häckensupportern Roni Sarihan.

Förutom mycket prestige betyder segern i E-svenskan att BK Häcken får 50 000 kronor av Svensk Elitfotboll till sin supporterförening.

Innan finalen mot Kalmar hade Häcken skrällt i semifinalen mot favorittippade AIK. Kalmar slog Elfsborg i sin semifinal, men fick sedan ge sig mot Häcken där Ivo Pekalski svarade för ett riktigt drömmål när han satte 1–0 i den andra halvlleken. Det blev också slutresultatet och Häcken med Sebastian Ohlsson i spetsen är alltså mästare i E-svenskan 2014.