13 nov 2014 11:11

23 jan 2015 15:53

Joshi tillbaka och redo för GP-premiär

Efter Viktoria Helgessons dubbla helger med GP-tävlingar är det nu dags för Joshi att träda in på GP-scenen. I helgen väntar tävlingar i Moskva.

Den yngre av systrarna fick som bekant ställa in sin medverkan i Chicago för ett par veckor sedan efter att ha skadat sig vid tävlingarna i Slovakien för drygt en månad sedan.

Efter att ha opererat ut en skruv ur den fot hon bröt förra året har nu Joshi rehabiliterat sig så väl att hon ställer upp mot världseliten i Moskva under fredag och lördag.

”Jag är otroligt glad att jag får åka på den. Jag har inte vetat om jag skulle hinna komma i tillräckligt bra form för att åka men nu har jag bestämt mig. Även om jag inte är i toppform ska det bli så himla roligt att äntligen få åka iväg”, skriver hon på sin blogg.

Stryker hoppkombination

Hon meddelar att formen inte är på topp och att hon kan genomföra alla trippelhoppen förutom trippel toeloop, vilket får den konsekvensen att hon får stryka trippel trippel-kombinationen ur sitt program.

”Jag har inte samma säkerhet i hoppen som jag brukar eftersom det bara har gått 3 veckor sedan operationen men jag kämpar på och det känns att det blir bättre för varje dag”, skriver hon.

Den yngre av systrarna fick som bekant ställa in sin medverkan i Chicago för ett par veckor sedan efter att ha skadat sig vid tävlingarna i Slovakien för drygt en månad sedan.

Efter att ha opererat ut en skruv ur den fot hon bröt förra året har nu Joshi rehabiliterat sig så väl att hon ställer upp mot världseliten i Moskva under fredag och lördag.

”Jag är otroligt glad att jag får åka på den. Jag har inte vetat om jag skulle hinna komma i tillräckligt bra form för att åka men nu har jag bestämt mig. Även om jag inte är i toppform ska det bli så himla roligt att äntligen få åka iväg”, skriver hon på sin blogg.

Stryker hoppkombination

Hon meddelar att formen inte är på topp och att hon kan genomföra alla trippelhoppen förutom trippel toeloop, vilket får den konsekvensen att hon får stryka trippel trippel-kombinationen ur sitt program.

”Jag har inte samma säkerhet i hoppen som jag brukar eftersom det bara har gått 3 veckor sedan operationen men jag kämpar på och det känns att det blir bättre för varje dag”, skriver hon.