13 nov 2014 16:41

23 jan 2015 15:53

STCC-premiär närmare Skövde

BILSPORT

Under ett års tid har det arbetats för att få STCC-serien till Skövde 2015.
Nu kan det vara så att planerna har gått i lås. Enligt uppgifter ska STCC-premiären i vår köras på Skövde flygplats.

Det är Norrköpings Tidningar som hänvisar till ett rykte som säger att en kalender för 2015 års tävlingar är på gång, och där ett annat rykte påtalar att premiären ska gå på en flygplats utanför Skövde.

Sedan tidigare är det klart att Anderstorp återvänder på STCC-schemat, och NT själva skriver att Mantorp Park ser ut att försvinna eftersom parterna inte kommer överens. Sedan uppger tidningen att Solvalla och Göteborg också ska vara klara för 2015.

Det var för ganska exakt ett år sedan som representanter för STCC besökte Skövde, bland annat för att titta på flygplatsen och redan då var Next Skövdes vd Mats Olsson positiv till att få hit den stora racingcirkusen till säsongen 2015.

- Jag har inga kommentarer och kan inte bekräfta ryktet. Men STCC är ett arrangemang som skulle passa i Skövde, säger Mats Olsson till SLA.

Det är Norrköpings Tidningar som hänvisar till ett rykte som säger att en kalender för 2015 års tävlingar är på gång, och där ett annat rykte påtalar att premiären ska gå på en flygplats utanför Skövde.

Sedan tidigare är det klart att Anderstorp återvänder på STCC-schemat, och NT själva skriver att Mantorp Park ser ut att försvinna eftersom parterna inte kommer överens. Sedan uppger tidningen att Solvalla och Göteborg också ska vara klara för 2015.

Det var för ganska exakt ett år sedan som representanter för STCC besökte Skövde, bland annat för att titta på flygplatsen och redan då var Next Skövdes vd Mats Olsson positiv till att få hit den stora racingcirkusen till säsongen 2015.

- Jag har inga kommentarer och kan inte bekräfta ryktet. Men STCC är ett arrangemang som skulle passa i Skövde, säger Mats Olsson till SLA.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.