17 nov 2014 10:05

23 jan 2015 15:54

SAIK-spelare i talangmatch

FOTBOLL

I helgen spelades match mellan de främsta talangerna i den södra respektive norra ettan och Skövde AIK hade två spelare med i det södra laget.

De båda lagen möttes på Valhalla IP i Göteborg och matchen slutade 2–2 efter 0–0 i paus. Norrlaget ledde två gånger om, men via mål från Trollhättans Carl Lext och Lunds Jesper Rindmo kom söderlaget tillbaka vid båda tillfällena. SAIK bidrog med två spelare till söderlaget och Florian Brahimi spelade från start medan Arbitrim Suljev började på bänken.

De båda lagen möttes på Valhalla IP i Göteborg och matchen slutade 2–2 efter 0–0 i paus. Norrlaget ledde två gånger om, men via mål från Trollhättans Carl Lext och Lunds Jesper Rindmo kom söderlaget tillbaka vid båda tillfällena. SAIK bidrog med två spelare till söderlaget och Florian Brahimi spelade från start medan Arbitrim Suljev började på bänken.