18 nov 2014 22:32

23 jan 2015 15:54

SAIK har klart med assisterande tränare

Skövde AIK har spikat organisationen kring nästa år seniorlag i fotboll. Mikael Thorvald som inte fick förnyat förtroende i IFK Skövde tar platsen som assisterande tränare till Charbel Abraham.

Dessutom är det klart att Marcus Peterson blir målvaktstränare efter Daniel Jönsson och att Håkan Johnson kliver in som ledare runt seniorlaget som nästa säsong får ta ny sats i division 2. Dessutom tar David Lidholm en roll som assisterande tränare när han nu avslutat sin karriär som aktiv spelare.

Mikael Thorvald kommenterar själv på SAIK:s hemsida:

– Vi har diskuterat det här någon vecka. Jag hade några andra erbjudanden men det känns bra att åter vara en del av Skaraborgs, historiskt sett, största och mest anrika klubb. En klubb som jag är uppvuxen med. Jag gillar också konceptet som Charbel, Per Åstemo och fotbollsansvariga i föreningen har presenterat för mig.

När det gäller Marcus Peterson så finns han redan i SAIK:s organisation och Håkan Johnson har haft en roll inom sportgruppen.

Nu jobbar Skövde AIK vidare med att spika truppen. Ledarstaben är klar.

Dessutom är det klart att Marcus Peterson blir målvaktstränare efter Daniel Jönsson och att Håkan Johnson kliver in som ledare runt seniorlaget som nästa säsong får ta ny sats i division 2. Dessutom tar David Lidholm en roll som assisterande tränare när han nu avslutat sin karriär som aktiv spelare.

Mikael Thorvald kommenterar själv på SAIK:s hemsida:

– Vi har diskuterat det här någon vecka. Jag hade några andra erbjudanden men det känns bra att åter vara en del av Skaraborgs, historiskt sett, största och mest anrika klubb. En klubb som jag är uppvuxen med. Jag gillar också konceptet som Charbel, Per Åstemo och fotbollsansvariga i föreningen har presenterat för mig.

När det gäller Marcus Peterson så finns han redan i SAIK:s organisation och Håkan Johnson har haft en roll inom sportgruppen.

Nu jobbar Skövde AIK vidare med att spika truppen. Ledarstaben är klar.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.