19 nov 2014 22:25

23 jan 2015 15:54

Skövde föll tungt

INNEBANDY: Skövde innebandyförening ledde toppmötet på bortaplan mot Vänersborg med 5–3 efter två perioder, men när matchen var över stod hemmalaget som segrare med 7–6.

Det var ettan och tvåan som möttes. Naturligtvis gjorde det att det låg extra spänning i luften. Vänersborg tog ledningen, men Skövde vände till 2–1 innan den första perioden var över.

I andra kvitterade Vänersborg, men sedan hade SIBF en bra period där de gjorde tre raka mål och gick upp i ledning med 5–2. Vänersborg reducerade visserligen, men det kändes lovande inför den tredje perioden.

Här kom Vänersborg ut starkt och kunde med tre raka mål ta ledningen med 6-5. Skövde kvitterade, men sedan med drygt tre minuter kvar avgjorde hemmalaget. SIBF tog time out för att få till en sista ansträngning, men lyckades inte kvittera.

Segern betyder att Vänersborg rycker i tabellen. Ettan och tvåan för kvala. Vänersborg har nu åtta poäng försprång till Skövde som i sin tur nu bara har grannen Stöpen två poäng efter och en match mindre spelad.

Mål: S: Alexander Bylund, Gustav Johansson, Toni Piri, Simon Hultman, Jonathan Ottosson, David Karlsson.

Det var ettan och tvåan som möttes. Naturligtvis gjorde det att det låg extra spänning i luften. Vänersborg tog ledningen, men Skövde vände till 2–1 innan den första perioden var över.

I andra kvitterade Vänersborg, men sedan hade SIBF en bra period där de gjorde tre raka mål och gick upp i ledning med 5–2. Vänersborg reducerade visserligen, men det kändes lovande inför den tredje perioden.

Här kom Vänersborg ut starkt och kunde med tre raka mål ta ledningen med 6-5. Skövde kvitterade, men sedan med drygt tre minuter kvar avgjorde hemmalaget. SIBF tog time out för att få till en sista ansträngning, men lyckades inte kvittera.

Segern betyder att Vänersborg rycker i tabellen. Ettan och tvåan för kvala. Vänersborg har nu åtta poäng försprång till Skövde som i sin tur nu bara har grannen Stöpen två poäng efter och en match mindre spelad.

Mål: S: Alexander Bylund, Gustav Johansson, Toni Piri, Simon Hultman, Jonathan Ottosson, David Karlsson.