24 nov 2014 22:27

23 jan 2015 15:54

Hamidovic lämnar Skövde AIK

FOTBOLL

Anfallaren Edin Hamidovic lär vara förlorad för Skövde AIK. Han följer inte med laget ner till division 2 utan är nu nära att göra klart med en annan klubb.

– Jag har två kontraktsförslag att ta ställning till, det är bara en underskrift som saknas. Det blir klart någon gång i nästa vecka, eller kanske till och med i slutet av den här veckan, säger Hamidovic till Jnytt.

Skövde AIK hade en tung säsong, men för Hamidovic gick det desto bättre. Han gjorde elva mål i SAIK-tröjan och var en av lagets främsta spelare under säsongen.

Vilka klubbar det är som rycker i den offensiva spelaren framgår inte, men enligt JNytt handlar det om en klubb i superettan samt en toppklubb i division 1.

– Båda lagen spelar på ett sätt som passar mig, vilket är spelande fotboll. Jag är en offensiv spelare och jag behöver lite av en fri roll och de här klubbarna kan nästan erbjuda mig det, menar Hamidovic.

– Jag har två kontraktsförslag att ta ställning till, det är bara en underskrift som saknas. Det blir klart någon gång i nästa vecka, eller kanske till och med i slutet av den här veckan, säger Hamidovic till Jnytt.

Skövde AIK hade en tung säsong, men för Hamidovic gick det desto bättre. Han gjorde elva mål i SAIK-tröjan och var en av lagets främsta spelare under säsongen.

Vilka klubbar det är som rycker i den offensiva spelaren framgår inte, men enligt JNytt handlar det om en klubb i superettan samt en toppklubb i division 1.

– Båda lagen spelar på ett sätt som passar mig, vilket är spelande fotboll. Jag är en offensiv spelare och jag behöver lite av en fri roll och de här klubbarna kan nästan erbjuda mig det, menar Hamidovic.