26 nov 2014 12:05

23 jan 2015 15:54

Janogy stannar i Mallbacken

FOTBOLL

Madelen Janogy får förnyat förtroende i den allsvenska nykomlingen Mallbacken. Det meddelade klubben på sin hemsida under tisdagen.

Anfallsspelaren, som nyss fyllt 19 år, lämnade Falköpings KIK i somras för spel i elitettanlaget och bidrog sedan till att Mallbacken kunde vinna serien och återvända till spel i allsvenskan. På tio matcher gjorde Janogy sex mål och får nu chansen att mäta sig mot allsvenska försvar.

”Det ska bli mycket kul att se henne på Strandvallen 2015, då vi både hoppas och tror att den fina målformen fortsätter”, skriver klubben på sin hemsida.

Anfallsspelaren, som nyss fyllt 19 år, lämnade Falköpings KIK i somras för spel i elitettanlaget och bidrog sedan till att Mallbacken kunde vinna serien och återvända till spel i allsvenskan. På tio matcher gjorde Janogy sex mål och får nu chansen att mäta sig mot allsvenska försvar.

”Det ska bli mycket kul att se henne på Strandvallen 2015, då vi både hoppas och tror att den fina målformen fortsätter”, skriver klubben på sin hemsida.